Kuidas katta lauda, lauakombed erinavates riikides, millega ja kuidas midagi süüa, abivahendid ja reeglid, milline klaas mille jaoks, põhikokteilid, toidukultuur erinevates maades, kohvi ja selle nimetused, Kuidas asetada taldrikule nuga ja kahvel kui tahad väljendada tänu hea toidu eest, Seda ja palju muudki saad teada kui tuled sellele kursusele. KÄITUMINE JOOGIGA? On see üldse eriline teema? ON. Tegelikult lausa võtmeküsimus, sest serveerimise käigus ja valides olustikku on võimalik muuta halb jook huvitavalt omapäraseks ja hea jook võimatult halvaks. Aegajalt ikka satume maitsma mõne hooldamata kohvimasina tökat-vesist toodet, pakutakse kahtlase maitsega destillaadi jooki või imestame kuhu jäi nii kalli veini oodatud aroomirikkus. Halbu kogemusi saab vältida, tundes jookide serveerimise reegleid. Parimad maitseelamused vajavad õiget käitumist kõikide jookidega.
Kursus keskendub kahele peateemale: veini valimine ja serveerimine vastavalt kasutusotstarbele ning muude jookide serveerimine ja klassifikatsioon. Veini valimine roogade kõrvale, selle õige serveerimine ja omapärad mida teatud veinistiilide puhul tuleb jälgida on koolituse esimeseks osaks, koos võrdleva degustatsiooniga. Teises osas: kohvi, tee, õlu, muude kääritatud jookide ja kangete alkoholide serveerimise reeglid koos selgitustega.
This product is no longer in stock
Availability date: