facebook

Luksuslik Spapuhkus massaaži ja õhtusöögiga Johan Spa Hotellis Kuressaare

Johan SPA Hotell - kõige uuem SPA hotell Kuressaares, mis on võitnud paljude külaliste südamed oma erakordse arhitektuuri, hubasuse, naturaalsuse, sõbraliku teeninduse ja privaatsusega. Hotell ja SPA on inspireeritud Saaremaa loodusest, pakkudes ehtsust ja ainulaadsust. Just nagu vabas looduses olles saab kordumatuid elamusi, nii ka puhates meil muutuvad maised mured kaugeks.

Kas soovid nii spaapuhkust koos hotellis majutumisega kui ka uusi restoraanielamusi? Luksuslik Spapuhkus massaaži ja õhtusöögiga Johan Spa Hotellis on seega täiuslik valik sinule.

Puhkus, spa ja imeline toit käivad käsikäes. Luksuslik Spapuhkus on meeli ülendav, meeli ergastav ja meeli rahustav. Johan Spa on aastatega väljatöötanud laia valiku erineivad spa protseduure sobides igaühele.

Hotelli restoran pakub meeldejäävaid maitseid. Hotellis on Restoran Pähkel ning Lounge 13.

Vali puhkus loodusest inspireeritud Johan Spa Hotellis keset Kuressaare vanalinna.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 1-öine majutus kahele kõigi mugavustega superior toas;
  • Rikkalik buffet hommikusöök (Restoranis Pähkel E–R kl 7.30–10, L–P kl 8–11);
  • Veekeskuse piiramatu kasutus (kl 8–22);
  • Hommikumantlite ja susside kasutus toas;
  • Kummalegi lõõgastav massaaž 30 min.;
  • Kahekäiguline õhtusöök restoranis Pähkel;
  • Tasuta WiFi;
  • Parkimine hotelli sisehoovis tasuta;

Tähtis:

Lapsekohad ja lisavoodid on vajalik tellida otse hotellilt broneeringut vormistades. Ühte tuppa mahub maksimaalselt 1 lisavoodi. Pakkumine ei kehti 1 mai-31 august, 20.detsember -3.jaanuar ja Saaremaa Rally ajal. Check-in alates 16:00. Check-out hiljemalt 12:00

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Johan SPA Hotell, Kauba 13, 93813 Kuressaare Näita asukohta kaardil
Osalejate arv: 1-2
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hoolduse tüüp: Terve keha
Kehtivusaeg: Kehtib ainult nädalapäevadel, Kehtib ka nädalavahetustel (hind erineb, valida ülevalt "Erinev hind nädalapäevadel")
Majutuse hooaeg: Sügis, Talv, Kevad
Ööde arv: 1 öö
Toitlustus: Hommikusöök, Õhtusöök
Riik: Eesti
Linn: Kuressaare
Regioon: Saare maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine
  • Vali check-in aeg

179,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +179

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Johan SPA Hotell
info@johan.ee
Johan SPA Hotell Google 4.3 / (1322)
  • Ülimalt sõbralik retseptuur. Saime pühapäeva puhul upgradei preemium tuppa. Spaa ala väike aga puhas, korras ja hubane. Spaas on ka välibassein, mille vesi tundus soojem, kui sisebasseinis. Sinna oli ülim hüpata pärast saunas käiku. Ainult tee sinna oli jääs ja vägagi ohtlik... Sisebasseinil on nupud, mis panid mullid tööle- lapsel oli tore neid otsida. Kahjuks kõik nupud ei töödanud. Saunad olid head. Nii auru kui soome saun olid väga heal tasemel. Hommikusöögilaud oli väiksem, kui suurtes spaades aga kõik peale crossaintide oli olemas. Pluss erinevad huvitavad lisad nagu kodune astelpaju moos ja võilille siirup. Jäime rahule ja tuleks teinekordki.
  • Vastukäiv info meilis vs kodulehel vs mida teenindaja räägib. Vannitoas pole kuhugi asju panna ega rätikuid riputada. Ventilatsiooni tundub, et ei tööta. Toad kostavad läbi.
  • Liiga palju tube liiga väiksel krundil. Johan Spa hotellis hõljub mõnus 2006. aasta kinnisvarabuumi vaib. Lükkame keskaegsetele müüridele külaliskorterid ja tagahoovi betoontopstubadega max-ehitusmaht korrushotelli. Tasub külastada hooajavälisel ajal. Siis on üliväiksel hommikusöögialal piisavalt ruumi ja hubane spa normaalselt nauditav. Miinuspoolele jääb küll külm välibassein, aga seda korvab rikkaliku auruga aurusaun. Katuseterrass-mullivann-sauna tasub rentida isegi mõnes teises hotellis ööbides. Sealt on täitsa ok vaade vanalinna katustele ja naabrite köökidesse.
  • Vanemas majas on tubades puudulik ventilatsioon ja vee äravool. Lai voodi on kahest ühesest voodist kokku lükatud. SPA on väiksemapoolne kuid mõnus ja piisav. Hinnangut tõstab kindlasti hommikusöögi kvaliteet ning hea teenindus.
  • Маленький, тёмный, влажный номер. Никакого чувства приватности, за окном ходят люди, из-за этого и без того темную комнату приходится всегда держать занавешенной. Отсутствует звукоизоляция, слышно каждый шорох. Около входа в наш номер была также общая входная дверь в домик, которая постоянно скрипела, из-за чего нормально поспать нам не удалось. Очень жесткие матрасы, некачественное постельное белье и повсеместный запах сырости. Заселение в отель только с 16:00 и очень медленное. Мы были уставшие и рассчитывали, что нас заселят в 14-15 часов (как во всех отелях). Но пришлось гулять по городу и ждать. Спа маленький и неудобный, некоторые элементы бассейна и джакузи покрыты налетом и ржавчиной. Выглядит очень негигиенично. Наше пребывание было крайне неуютным, хотелось поскорее выселиться из этого отеля.
Kommentaarid