facebook

Побег из тюрьмы на четверых в FK Arena

Вас задержали охранники и поместили в тюремную камеру для выяснения обстоятельств. Охранники ушли на 30-минутный обеденный перерыв, но оставили довольно много вещей, которые позволят Вам вырваться на свободу до того, как они вернутся. Достаточно ли Вы сообразительны, чтобы решить задачу, которая сначала кажется невыполнимой?

В предложение входит:
  • 30 минут побега из квеста на четверых

Важно:

Услугу необходимо заказывать заранее!

Изображение, иллюстрирующее услугу, может отличаться от реальности
Характеристики
Место: Ristiku 10, Таллин
Продолжительность: 30 минут
Количество человек: 1-4
Одежда: Нет требований к одежде
Срок годности подарочной карты: 12 месяцев с момента приобретения
Сезон: Круглый год
Страна: Эстония
Место в Эстонии: Таллин
Регион Эстонии: Харьюмаа
Необходима предварительная регистрация: Контактная информация указана на подарочном купоне.
Бесплатная доставка и упаковка
Гарантия обмена и возврата
Безопасные покупки

50,00 €

  • Зарегистрированные участники получают баллы: +50

Дополнительное преимущество:

  • Cрок годности подарка 12 мес.
  • Бесплатная доставка!
  • 365-дневная гарантия обмена!
  • 15-дневная гарантия возврата!
Хотите воспользоваться купоном в определенный день? Пожалуйста, зарезервируйте дату заранее:
FK Arena
info@fkarena.ee +372 55514662
FK Arena Google 4.3 / (213)
  • Работница женщина была очень груба, хватала, и когда я объяснила что один мальчик правша и попросила поменять сторону пистолета грубым тоном на эстонском было сказано маленькому мальчику «крутись» он русский и не понял эстонского, на что опять последовало «КРУТИСЬ», так же было со вторым мальчиком. По итогу я сказала что они русские и попросила не кричать, мне сказали «я не кричу»
  • Uskumatult ebaviisakas ja osavõtmatu teenindus. Tellisime paketi 20le lapsele - lasermäng ja exitroom. Kohale jõudes selgus, et varustust on ainult 18le, kuna kaks vesti on katki ja seetõttu jagati lapsed pooleks. Sellega seoses ootas pool sünnipäevaseltskonda pool aega ukse taga igavledes ja vaatas pealt kuidas teised mängisid 15 min järjest! (Mänge oli kokku broneeritud 3). Ehk siis sünnipäevale tulnud lapsed ei saanudki kõik koos mängida ja sünnipäevalaps sai seega mängida ainult poolte oma külalistega. Samuti ei töötanud kahest lauajalgpallist üks, mis oli lubatud lisateenus koos paketiga ( mis oli ka ainus muu asi, mida seal üldse teha olnuks ja mida korraga mängima mahub vaid kaks last). Kohe algul sünnipäevatuppa tulles ei suutnud administraator isegi leida nuga, mis pidi olemas olema kohapeal köögis, aga ei olnud. Köök oli pime, valgust juurde ei saanudki. Kui väljendasin, et see ei nüüd küll päris see pakett, mille tellisin ja leidsin, et sellise elamuse eest täit hinda maksta ei oleks päris õiglane, muututi isiklikuks, solvavaks ja ähvardati politseiga. Sürrealistlik elamus! Ei soovita seda kohta ja ei vii ka oma raha sinna enam teist korda.
  • Pidasime siin õepoja sünnipäeva, ja pean ütlema, et muusika oli vaimustav! Suur kiitus töötajale, kes lasi žanreid nagu “džungel”, “funky disco” ja palju muud!
  • Värske ja kaasaegne vabaajakeskus. Sünnipäevade pidamiseks mittu ruumi. Uuemat sorti varustus.
  • Koht on tore. Mäng oli kaasahaarav. Peoruum suur ja avar. Suureks miinuseks on õhuhoki, mis on tasuline (1 eur/mäng), kuid see ei tööta! Litter laua peal ei liigu, puhas raha raiskamine. Lapsed olid väga pettunud. Lisaks jäi litter pidevalt kinni, muudkui tuli teenindaja juures käia, et ta mängu avaks. Samuti ei jäänud rahule teenindusega. Sünnipäevade puhul on igal pool 15 min enne võimalik koht ette valmistada, et külalised saabuma saaks hakata. Saime tuppa täpselt sellest hetkest, mis oli broneeritud, ka külalised ootasid juba koridoris. Täpseid mänguaegu ei ole, teenindaja lihtsalt tuli ja ütles, et nüüd mängima. Põhimõtteliselt on see okei, kuid raske on planeerida näiteks tordi söömise aega ja esimest mängu ootasid lapsed VÄGA kaua. Teenindaja oli kogu aeg sellise olemisega, et tal on nii raske ja ta on nii ülekoormatud. Iseenesest oli ta sõbralik, aga oskust suhelda ei olnud üldse, rääkimata korralduslikust korralagedusest.
комментарии