facebook

Ilupakett "Ülim naiselikkus" salongis Bombshell Tallinn

Esmamulje on kõige tähtsam! Kulmud raamivad ja defineerivad nägu kõige enam. Õige kulmukuju leidmine aitab luua näos harmooniat, rõhutada silmi ning muuta ilme koheselt kaunimaks. Kingitus sobib igas vanuses naisterahvale ja sisaldab tasuta kulmude püsimeiki. Naha jaoks sobivaima tehnika selgitame välja individuaalselt iga kliendiga konsultatsiooni käigus vahetult enne protseduuri. Tule ja loo endast parim esmamulje!

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Kulmude püsimeik salongis Bombshell

Tähtis:

Protseduuri ei saa teostada kui teil on aktiivne herpes, HIV/AIDS, C-hepatiit või probleeme vere hüübimisega. Rasedatel ja imetavatel emadel konsulteerida enne oma arstiga. 

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Ilusalong Bombshell, Ahtri 6A
Kestvus: 2-2,5 tundi
Osalejate arv: 1
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Hoolduse tüüp: Twarz
Riik: Eesti
Linn: Tallinn
Regioon: Harju maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

229,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +229

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Ilusalong Bombshell
+372 58868644 info@bombshell.ee
Ilusalong Bombshell Google 4.3 / (51)
  • Maret is the best! She's a total pro and has transformed my eyebrows. Finally, I've found someone I can rely on for great brows anytime. Highly recommend her services! PS: Maret not only skilled but also incredibly friendly. I never get bored during my sessions with her , ?
  • The most horrible pedicure in my life. 3 days after a pedicure in this salon, the coating on one nail completely fell off, and half of the coating on my big toe was also gone. Btw pedicure procedure was lasting for more thank 2 hours itself, very long. I don’t recommend this salon. After this situation, I immediately informed the salon about this, I wrote for several days, but there was no answer. They just read the messages and didn't respond. it's a pity
  • Käisin siis Jälle juuksuris ja ikka ei osata seal Eesti keelt, kas on raske Proua omanikul keelt seal õpetada oma töötajatele. Ja juuksur anna kella ei tunne , jäi hiljaks kui ma diivanil ootasin. Minu meelest ollakse ikka valmis kui enne kui klient tuleb. Nagu üks kommentaar oli ,et ei tasu sinna minna enam. Tahaks head asja saada ja võta näpust ei osata keelt ega muud.
  • Soovitan olulisteks sündmusteks mitte nende salongi broneerida! Aegajalt lihtsalt tühistavad sinu broneeringu päev kaks enne üritust ja ei kompenseeri kuidagi. Nende poolest võid oma pulmad või sünnipäeva tûhistada, sest nemad sinuga tegeleda ei viitsi.
  • Minu tänane maniküüri käik lõppes sellega, et peale salongist lahkumist seadsin sammud Tradehouse ja ostsin endale Victoria Vynn lakid ja läksin koju enda maniküüri korrigeerima. Broneerisin aja geellakiga maniküüri jaoks. Mulle tehti klassikaline maniküür ehk siis viiliti jne, seejärel pandi peale base lakk ja selle peale pealislakk ja töö tehtud. Tavaliselt, kui küüsi viilitakse siis küsitakse kliendi käest, kui palju võib viilida ja mis kuju klient soovib - minu käest kumbagi täpsustust ei küsitud. Ma käisin esimest korda, tegu ei olnud tuttava tehnikuga seega seda enam oleks võinud küsida, mida ma soovin ja kuidas. Ma valisin värvi välja, kuid miks mulle aind base lakk pandi koos pealislakiga ma kommenteerida ei oska. Maniküüri toolis lõpuni istudes ma eeldasin, et millalgi pannakse ikka värv ka küüntele aga EI. Väga kummaline! Minu jaoks oli poolik töö ja selle eest maksin 40 eurot. Broneerides näitas tööajaks 1,5 h minu maniküür aga tehti 1 tunniga. :) Tehnik ei rääkinud eesti keelt, maniküüri tegemise ajal kindaid ei kasutatud, mis on jällegi väga kummaline. Positiivne on see, et see base lakk mis peale kanti, seda tehti ilusti - selle kohta midagi negatiivset öelda ei ole. Aga kindaid võiks tehnik ikka kanda. :) Olen käinud salongides ennemgi ja Bombshell ilusalong ei tundunud mulle kahtlane koht, pigem vastupidi seda kohta võiks usaldada ja pidada kohaks, kus saad head teenust aga kahjuks pidin pettuma. Heades salongides on ka alati kohvi, teed pakutud siin aga mitte midagi. Ka see näitab päris palju salongi kohta. :) Naised, lugege tagasisidet ja tehke eeltöö enne kui kuskile salongi lähete. Salongiomanik võib olla väga tore ja enda valdkonnas tipptegija aga kahjuks küünetehnik oli seal pigem õpilase rollis, kui tipptegija, kes võiks enda töö eest küsida ühevärvilise geellaki eest 40 eurot. :) Oleks selle ühevärvilise geellakigi küüntele saanud oleks kogemus ja tagasiside olnud teine.
Kommentaarid