facebook

Rulluisutamise eratreening (Rulluisukooli peatreeneri juhendamisel)

Kinkekaardi tasuta kohaletoimetamine!

Rulluisukool pakub Teile võimalust õppida vabalt ja mugavalt rulluisutama. Rulluisukool pakub erinevaid treeninguid, nii lastele kui ka täiskvanutele ning tunnid toimuvad nii platsil kui ka sõidus. 

See kingitus hõlmab ühte eratreeningut kuni kahele osalejale suvisel hooajal, mis kestab maist kuni septembrini. Eratreeningul saab õpilane valida algtaseme või edasijõudnud tasemel treeningu, et omandada korrekne rulluisutamise tehnika, õppida rulluiskudega osavamalt ja kindlamalt sõitma. Kui rühmatundides ei ole sulle sobivat trenniaega, eelistad individuaalsemat lähenemist või soovid oma grupiga koos harjutada, siis saame pakkuda eratreeningut, arvestades teie erisoovidega. Koolitused toimuvad kokkulepitud ajal ja kohas platsitreeningu, sõidutreeningu või nende kombinatsioonina. Platsitreeningul on lihtne rulluisutamisega algust teha, arendavaid harjutusi sooritada ja rulluisutamise jaoks erinevad olulised võtted selgeks õppida. Sõidutreening võimaldab õppida rulluisutamist erinevates reaalsetes olukordades. Eratreeningutel saame keskenduda erinevatele tasemetele ja stiilidele -  rulluisutamise põhioskused, kiirrulluisutamine, Freeskate rulluisutamine, tagurpidi rulluisutamine, algtasemel trikirulluisutamine või Heelys tossude tehnikale. Treeningute soovitatavad asukohad: Pirita velodroom, Lauluväljak, Lillepi park, Tondiraba park, Männi park, Vabaduse väljak, Kalaranna

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Ühekordne eratreening Rulluisukoolilt

Tähtis:

NB! Treeningud toimuvad ainult eesti keeles. Rulluisukooli hooaeg kestab maist septembrini. Treeningute ajad on leitavad leheküljel rulluisukool.ee. Endal võiksid olemas olla rulluisud ja kaitsmed (randme-, põlve- ja soovi korral ka küünarnukikaitsmed). Kindlasti peaks peas olema kiiver! Kogu varustust on võimalik laenutada ka Pirita velodroomi kõrval asuvast Tervisespordikeskusest.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikkusest.
Pakkumise info
Asukoht: Rulluisukool, Pirita velodroom, Rummu tee 3 Näita asukohta kaardil
Kestvus: 90 minutit
Osalejate arv: 1-2
Riietus : Spordiriided, kiiver, rulluisud, kaitsmed
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Mai-september
Riik: Eesti
Linn: Tallinn
Regioon: Harju maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

80,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +80

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Rulluisukool
www.rulluisukool.ee/rulluisutreeningud/registreeri/; info@rulluisukool.ee