facebook

Laavakivimassaaž Aulis ilusalongis Tallinn

Tallinnas asuv Aulis ilusalong pakub erinevaid juuksuri-, ilu-ja massaažiteenuseid. Lisaks tehakse ka püsimeiki, ilusüste ning korrigeeritakse kulme ja ripsmeid. Kui vajate lõõgastust ja puhkust ning soovite rutiinist kurnatud keha turgutada, siis mugava asukohaga Aulis ilusalong paneb teid uuesti särama ja enesekindlalt tundma. 

Laavakivimassaaž ühendab tasakaalustava ja puhastava massaaži toime laavakivi omadusega akumuleerida energiat ja soojust. Massaaž stimuleerib immuunsüsteemi, vere mikrotsirkulatsiooni, vereringlust, kiirendab ainevahetust ja lõõgastab. Laavakivi massaaž kaotab stressi ja väsimuse, kroonilised valud seljas ja kaelas, maandab pehmelt ja ettevaatlikult pinged.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 1-tund ja 15 minutit lõõgastavat laavakivimassaaži
Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Aulis Ilusalong OÜ, NAUTICA (Ahtri 9) Näita asukohta kaardil
Kestvus: 1 h 15 min
Osalejate arv: 1
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Hoolduse tüüp: Selg
Riik: Eesti
Linn: Tallinn
Regioon: Harju maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

50,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +50

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Aulis ilusalong OÜ
+372 581 00 000 aulis@aulis.ee
Google 4.2 / (120)
  • Очень хороший салон,была в первый раз,обслуживание на высоте,массажист Елена просто волшебница,очень чуткий и внимательный специалист,мастер своего дела,обязательно приду ещё.
  • Sain hyvä palvelua ja ranskalainen manicuri oli täydellinen. Bonuksella tuli se, että manicuri masteri oli minun kotimaasta Ukrainasta, rouva Inna ja voimme puhua äidinkielessä. Kiitos ja спасибі, Інно.
  • If you're looking for professional highlights in a friendly atmosphere, Anna Surusina at Aulis Ilusalong my top choice in Tallinn. She is polite, friendly, and efficient, actively listening to your preferences while also caring about the outcome of her work, always aiming for the best for her clients. Having tried a few hairdressers in Tallinn without much success, I consider Anna a significant discovery, providing both quality results and peace of mind. I highly recommend her as an exceptional master! Anna, you are the best! Thank you ?
  • Jalkahoidossa kylvetysvesi kylmää ja ei yhteistä kieltä (suomi/englanti) hoitoa suorittaneen henkilön kanssa. Vadin pohjalla jalkaan sattuvia pistäviä murenia, pitkähkön palauteviestikeskustelun jälkeen olivat sitä mieltä että murenet on kylpysuolaa joka ei ole liuennut veden kylmyyden johdosta. Hoitaa poistui heti jalkojen veteen laiton jälkeen 15 minuutiksi tilasta joten veden kylmyydestä ei voinut ko tilanteessa antaa palautetta. Hoitaja puhui hoidon aikana henkilökohtaista puheluaan (pahoittelematta tms.) Myös palautteeseen vastaaminen epäilevää ja vastaan väittävää. Kuvatodisteenkaan jälkeen ei muuta hyvitystä kuin "pahoittelu". Harmi, aiemmin olen saanut hyvää palvelua tästä paikasta, nyt jäi kyllä huonomaku.
  • Pyysin platinan vaaleat hiuksen, sain Sini, kellertävä laikukkaat hiukset. Pyysin korjaamaan asian ja sanottiin ettei ole aikaa, ja kyllä ne siitä haaleenee pesujen jälkeen. Kampaajana tiedän ettei ohjeistus mitä halusin mennyt perille, koska tätä lopputulosta ei olisi tullut, jos tyvikasvu olisi vaaleennettu ja sävytetty hiukset kokonaisuudessaan sen jälkeen kevytvärillä. Nyt laittoivat koko päähän kestovärin ja jo useamman kerran vaaleennetut latvat eivät kestä tällaista käsittelyä hyvin. Hiustenpesussa ei ollut yhtään pää hierontaa, joka on meidän kampaajien ammatissa yleensä asiakkaiden odotetuin hetki. Todella pettynyt, en suosittele kenellekään, enkä jatkossa tule ikinä tämän liikkeen palveluja enään käyttämään.
Kommentaarid