facebook

Rulluisutreeningu 5-korra kaart Tallinn

Kinkekaardi tasuta kohaletoimetamine!

Rulluisukool pakub Teile võimalust õppida vabalt ja mugavalt rulluisutama. Rulluisukool pakub erinevaid treeninguid, nii lastele kui ka täiskvanutele ning tunnid toimuvad nii platsil kui ka sõidus. 

See kingitus hõlmab viit rulluisutreeningut suvisel hooajal, mis kestab maist kuni septembrini. Regulaarsetel rühmatreeningutel omandab õpilane korrektse rulluisutamise tehnika, et ohutult liigelda ja saab üle rulluisutamisega seotud hirmudest. Rühmatreeningud toimuvad igal nädalal kindlal ajal koos teiste osalejatega. Täiskasvanutel ja noortel on võimalus treeningutest osa saada tervikliku kursusena, mis koosneb erinevatest teemadest ja toimuvad nii algtasemele, kui edasijõudnutele. Soovitatav on osaleda kõikides treeningutes, kuid võimalik on ka üksikutest trennidest osa võtta.

Algtaseme treeningud sobivad hästi algajale, kui ka kogenud iseõppijale. Treeningutel võtame iga kord läbi uue teema, et teha selgeks kõik olulisemad põhioskused. Õpime tasakaalu hoidma, uisusammu tehnikat, ohutult veeremist, pidurdamist, pööramist, mäest laskumist ja kergemate takistuste ületamist. Teeme paigal ja liikumisel selgeks õiged asendid ja erinevad tehnikad. 

Freeskate taseme treeningutesse ootame kõiki huvilisi, kellel on rulluisutamises omandanud kõik olulisemad põhioskused. Freeskate rulluisutamine hõlmab endas mitmeid erinevaid rulluisustiile ja oskuseid nagu kiirus, trikid, tagurpidi rulluisutamine, maastikul sõitmine, downhill ja palju muud. Õpime hulgaliselt erinevaid pidurdamis-, manööverdamis-, slaidimis- ja hüppamisviise ja harjutame nii edaspidi kui ka tagurpidi sõitmist.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Meeleoluka rulluisutreeningu 5-korra kaart (5x1.5h)

Tähtis:

NB! Treeningud toimuvad ainult eesti keeles. Rulluisukooli hooaeg kestab maist septembrini. Treeningute ajad on leitavad leheküljel rulluisukool.ee. Endal võiksid olemas olla rulluisud ja kaitsmed (randme-, põlve- ja soovi korral ka küünarnukikaitsmed). Kindlasti peaks peas olema kiiver! Kogu varustust on võimalik laenutada ka Pirita velodroomi kõrval asuvast Tervisespordikeskusest.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Rulluisukool, Pirita velodroom, Rummu tee 3 Näita asukohta kaardil
Kestvus: 5X (1-1,5 tundi)
Osalejate arv: 1
Riietus : Spordiriided, kiiver, rulluisud, kaitsmed
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Mai-september
Riik: Eesti
Linn: Tallinn
Regioon: Harju maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

60,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +60

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Rulluisukool
www.rulluisukool.ee/rulluisutreeningud/registreeri/; info@rulluisukool.ee