facebook

Maitseelamus restoranis 7ÜRTI Tallinn

Kadriorg on rahulik ja lummav paik, mis on tuttav nii pealinlastele kui ka külalistele
lähedalt ja kaugelt. Just seal asub üks hämmastav restoran nimega 7ÜRTI. Menüü
koosneb hooaja toorainetest ja seepärast muutub see pidevalt, et pakkuda Sulle
ainult kõige paremat ning värskemat. 7ÜRTI on tuntud oma hubase miljöö ning
unustamatute maitsete poolest. See on restoran, millesse sisenedes unustad kõik
argipäeva mured. Pakkumises on meeldejääv maitseelamus toidufanaatikutele ja
romantiline õhtusöök armsale paarile. Naudi maitseelamusi üksi, kaaslase, sõprade
või kogu perega. Tule maitse hooajaliselt hõrke rooge restoranis 7ÜRTI!

Elamus, mis lummab! Sügis, lõikav tuul ning pilkane pimedus. Vahest harva eksib ka killuke päikest sinna sekka. Ja nii kuid ning kuid enne, kui päike taas kõrgemalt käima hakkab ning esimesed rohututid oma pea taeva poole sirutavad. Võrdlemisi rusuv. Kust küll võtta jõudu, et selle kõige rinda pista? Vaja oleks midagi võimast ja põrutavat. Midagi sellist, mis kõik su meeled esimesest silmapilgust lootusetult ära lummaks. Aniis, tüümian, kaneel, basiilik, loorber ja petersell – millised värvid, lõhnad ning potentsiaal! Siin juba on midagi, äkki siit saab alguse tee küllastumuseni?! Selle võrratu elamuseni, mis aitab pilkase pimedusega kartmatult rinda pista. Kuid üksnes ürtidest ju ei piisa. Vaja on ka geeniust, kes nendest imelistest maitsetaimedest võrratuid roogi meisterdab, ning hubast kohta, kus seda kõike segamatult nautida. Siinsamas Kadrioru serval, pargist mõnusa jalutuskäigu kaugusel, asubki see maagiline paik, restoran nimega 7 Ürti. Just siin kohtub see saatuslik kolmik – ürdid, geenius ning õdus kohake. Nii polegi imestada, et restoran võlub teid veel enne, kui olete välisuksest sisse saanud – sellest armast ajastuhõngulisest majakesest on lihtsalt võimatu ükskõiksel ilmel mööda sahistada. Tõsi, oma võluva panuse võib anda ka just ahjust välja võetud sooja leiva lõhn, mis restorani köögiaknast teid tervitab. Ja nii avastategi end ühtäkki välisust avamas ning justkui sama märkamatult sellesse hubasesse restorani astumas. Samm, mida ükski gurmaan ei pea kohe mitte kahetsema. Igal kohal on oma hing ja süda, väsimatu kapten, kes laeva õigel kursil hoiab. Restoranis 7 Ürti on selleks Janek Villermann. Tegemist pole lihtsalt karjääriredelil vaikselt tippu pürgiva mehega, kes siin ja seal pisut elu näinud. Ei, tegemist on tõelise rariteedi, oma ala meistriga, kes on aastakümneid mööda ilma rännanud, ka kaugematest kultuuridest ja tavadest inspiratsiooni ammutanud ning otsapidi mitme Michelini tärnidega pärjatud peakoka juures oskusi lihvinud. Gurmaanide õnneks ei hoia andekas peakokk hoolega kogutud ideid ning kogemusi vaid enda teada, jagades oma kirge toidu vastu ka lummatud restoranikülastajatega. Milline võrratu viis kütkestavate maitsete ja lõhnade abil tervele ilmale tiir peale teha. Lihtsalt sule oma silmad ning lase igal järgneval suutäiel end kasvõi keset Maroko turgu lennutada. Lisaks oma isiklikele lemmikutele laiast maailmast lähtub peakokk menüü koostamisel paljuski ka sellest, mida põnevat on hooajal pakkuda, et toorainete värskusest ning kvaliteedist maksimum võtta. Nii ongi menüü pidevas muutumises, kooskõlas aastaaegade vahelduva loogika ja kohalike tootjate poolt pakutavaga. Kuid menüü kujundamisel võtab peakokk arvesse ka klientide mõtteid ja ettepanekuid, et elamust veelgi paeluvamaks vormida. Igast hõrgutisest, mis restoranis 7 Ürti lauale jõuab, õhkub vaid suurt pühendumust ja armastust toidu vastu. Nii polegi võimalik siit tühja kõhu või halva tujuga lahkuda. See lihtsalt pole võimalik!

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Meelepärast toitu või jooki restoran 7ÜRTI menüüst kinkekaardi väärtuses
Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: 7ÜRTI, J.Vilmsi 45, Tallinn Näita asukohta kaardil
Kestvus: Kestvus pole määratud
Osalejate arv: 1-4
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Toitlustus: Lõuna, Õhtusöök
Riik: Eesti
Linn: Tallinn
Regioon: Harju maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

40,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +40

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
7ÜRTI
+372 7726277
7ÜRTI Google 4.6 / (691)
  • we were eating Christmas dinner for two in this restaurant. price is very tempting and affordable. the whole experience was very good! for the appetizer, we had a rabbit pate (our favorite), then we had tartar, and after venison stew and for the dessert – cheesecake “San Sebastian“, also they had very delicious bread and toast to the dishes. it felt like bread and toast were made by the restaurant ‘cause they have a specific taste and I have never tried anything like this before, in other restaurants. the restaurant looks cute and the service is very nice. definitely recommend this place! want to go there again and try their other dishes ?
  • Charming little restaurant. Nice atmosphere. The staff were very friendly, The food was good, service was a bit slow but we were a very large group. Overall I had a great experience.
  • Todella tunnelmallinen, hienoja pieniä yksityiskohtia käytetty sisustuksessa tunnelmaa luomaan. Tässä onnistuttu loistavasti. Tapas lautanen alkupalana toimi kolmelle hengellekin loistavasti ja oli moninainen. Lihainen lammaskeitto oli suorastaan loistava ja liemi jätti suuhun erinomaisen maun. Pääruokana naudan maksaa jossa punaviinikastike oli aivan priima luokkaa. Todella suosittelen paikkaa kaikille.
  • What a find this little restaurant was! The food is incredible, we had the baked pears to start with and they were simply amazing, I highly recommend getting them if you like cheese, pear and ham. One of the best starters ever, anywhere. We also got the paella for two which was also amazing with loads of fresh seafood and incredible taste overall. For me it was maybe a tad bit too spicy (I don't take spice well at all) but my husband loved it. Service was friendly and lovely (and she even spoke Finnish which was of course appreciated). Food good, wine good, beer good, service good. 10/10!
  • Ходили с семьей в заведение по ваучерам ресторанной недели. На фотографии два блюда, что в ходили в пакет- тар тар из лосося с авокадо кремом, шнитсель с гриль овощами и пармезаном. Было все очень вкусно и подача красивая, а стоимость предложения была 15€ с человека. Хотелось бы поблагодарить работников ресторана за то, что мы пришли пол 3-го, за пол часа до открытия и нас впустили и в ожидании предложили напитки. Единственное примечание к десертам, но это дело вкуса, из четверых мне единственной не понравилось.
Kommentaarid