facebook

Casa de Baile lõbusad tantsutrennid Tallinn

Kas oled tantsuhuviline ja sooviksid haldada uusi ja põnevaid tantsustiile? Tantsukool Casa de Baile pakub mitmesuguseid tantsukursuseid. Sul on võimalus õppida nii salsat, bachatat, kizombat ja mitmeid teisi ladina-ameerika tantsustiile. Casa de Baile tunnid on lõbusad ja mõnusa olemisega.

Casa de Baile on Tallinna kesklinnas asuv Eesti suurim SALSA tantsukool, kus õpetatakse Salsat ja ka teisi paaristantse nagu Argentiina Tango, Kizomba, Bachata, Merengue, Cha-cha-cha jpm. Meie rõhk on ennekõike lõbusal olemisel, heal tujul ning suhtlemisel. Salsa, nagu ka teiste õpetatavate tantsude stiil on nö. tänavastiil ning on mõeldud kõigile neile, kes unistavad paaris tantsimisest ning seda just improviseerivalt vabal moel. Casa de Baile eesmärk ei ole koolitada elukutselisi tantsijaid, vaid anda suurepärane paaristantsu oskus ning pakkuda võimalusi selle kasutamiseks meie lugematutel pidudel!

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Meie kingitus on 1-kuuline tantsukursus ühele inimesele (igal nädalal kaks 60-minutilist tantsutundi). Partnerit ei pea olema: meil saavad kõik kõigiga tantsida!
Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Casa de Baile tantsukeskus, Pärnu mnt 19, Tallinn 10141 Näita asukohta kaardil
Kestvus: Ühekuine kursus, 2 korda nädalas X 60 minutit
Osalejate arv: 1
Riietus : Mugav riietus, liikumist mittesegav
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Riik: Eesti
Linn: Tallinn
Regioon: Harju maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

69,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +69

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Casa De Baile Tantsukeskus
+372 51 970 501; info@tantsukeskus.ee
Google 4.9 / (68)
  • Super koht kus energialaks saada
  • Friendly peoples with great yet fun way to learn salsa
  • It was an amazing experience. Teachers were fun and time went so fast. (Joined the rueda cubana class) Social was ? i did really love it. Enjoyed meeting new people and danceing with everyone.
  • Kui oled kaua unistanud ja pole julgenud oma unistust täita, siis Casa de Baile on just see koht, kus Sind võetakse säravate silmadega vastu. Esimesest tunnist tunned kohe, et kuulud sinna..kõik on üks suur ja õnnelik pere. Treenerid lausa säravad ja annavad endast head energiat. Nad julgustavad ja jagavad teadmisi mida saad juba tantsupõrandal enda ja partneri kasuks pöörata. Tund möödub nii kiiresti.. juba ootad järgmist tundi?
  • One of the best dance studios in Tallinn, thank you :)
Kommentaarid