facebook

Allikukivi veinimõisa külastus degustatsiooniga seltskonnale

Allikukivi Veinimõis toodab eestimaistest marjadest ja puuviljadest käsitööveine. Veine toodetakse kalevivabriku direktori ajaloolises häärberis. Ootame Teid suurele mõisarõdule kordumatuid jooke maitsma ning tutvustame lahkelt ka veinitegu, mõisa lugu ja marjaistandust. Valgetest veinidest on aukohal rabarberi- ja õunavein, punastest pakume mustsõstraveini. Värvikamatest jookidest küpsevad keldris veel vaarika-, pihklaka- ja arooniavein. 

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Veinitegemise, mõisa ja marjaistanduse tutvustus;
  • Veinide degusteerimine;

Tähtis:

Teenus on sobilik alates 18+ eluaastast.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Allikukivi Veinimõis, Kooli tee 2, Allikukivi, Saarde vald, Pärnumaa Näita asukohta kaardil
Kestvus: 2 h
Osalejate arv: 1-4
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Kehtivusaeg: Kehtib ka nädalavahetustel
Riik: Eesti
Linn: Pärnu
Regioon: Pärnu maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

80,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +80

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Allikukivi Veinimõis
+372 5252800, info@allikukivi.ee
Allikukivi Veinimõis Google 4.8 / (48)
  • They saved us (3 cyclists) from rain and housed us in their glamping tent. A lovely night and very friendly service, plus excellent food. Thank you!
  • Had a very nice afternoon with my family at the Allikuki winery. The owner gave us a full tour of the property and wine cellar with interesting and thorough explanations. The time flew by and it was a lovely experience, not to mention the wine was delicious.
  • Mis saab, kui saavad kokku suure südamega toimetavad inimesed ja nende üdini põhjalik lähenemine kõigele, mis ette võetakse? Imetore veinimõis, kus iga protsess on läbi mõeldud ja läbi enda käsitöö suurepäraste tulemusteni jõutud. Nende veinid on üllatavad ja teekond omaette: rabarberivein konkureerib parimate kuivade ja kargete suviste veinidega, samal ajal on ka avastasmisrõõmu marjasematest kooslustest ning ka nende omavalmistatud likööridest, mis löövad silma särama magusaarmastajatel. Glamping on suurepärane: telgid on väga korralikud ja puhtad, isegi putukahirmulistel pole vaja karta, sest keegi läbi ei lipsa. Voodid olid väga mugavad ning jahedama juunikuuöö tarbeks oli pehme lisatekk. Kõige selle juures ootab ka kosutav hommikusöök mõnusa kohvi ja peremehe enda kokkamise saatel. Suurepärane võimalus neile, kel tahtmine Lõuna-Eesti kandis lõpetada õhtu mõnusa veinidegustatsiooni ja -tuuriga ning järgmisel hommikul linnulaulu saatel teele asuda. Veinimõisa toimetajad on väga inspireerivad ja ägedad inimesed, kes pühkisid linnatolmu õlgadelt ning läbi pideva õppimise loovad midagi erilist. Külalisena tunned end pidevalt lahkuse ja hea atmosfääri rüpes, nii et kel võimalus, oleks patt see jätta kasutamata.
  • Pühendunud perekond, kohalik marja- ja puuviljaveinide tootja. Ekskursioon ja degusteerime.
  • Попали сюда в день, когда по всем винодельням был день свободного посещения. Хозяйка провела экскурсию по винным подвалам и самой фабрике. Весьма интересно, если вы интересуетесь производством ягодного вина. Также можно было провести дегустацию, правда уже за деньги, и купить понравившиеся вам вино. Рекомендуется к посещению ?
Kommentaarid