facebook
powered by Google translate

Öötud Öine Karuvaatlus Kuusamos

Kinkekaardi tasuta kohaletoimetamine!

powered by Google translate

Veetke meeldejääv ja põnev terve õhtu ja öö, jälgides karusid, kotkasid ja paljusid teisi loomi nende ehtsa elupaiga keskel!

Kingitus sisaldab ööbimist, mis algab kell 18.00 ja lõpeb järgmise päeva hommikul kella 8-9 paiku. Retke jooksul saab vaatlushoone varjualusest turvaliselt tutvuda Soome looduse imeliste suurloomade ja taigametsa eluga. Samuti saab pildistada loomi ja boksid on varustatud professionaalset pildistamist silmas pidades. Mobiiltelefoniga saab ka suurepäraseid pilte teha, eriti karudest. Giidid on loodusfotograafia professionaalid ja nõustavad meelsasti pildistamisel ning räägivad metsas elavatest loomadest. Öötu öö päike annab pildistamiseks imelisi valgusid ja lisaks karudele saab näha ka ööloomi.

Reis on nõuete poolest lihtne ja sobib peaaegu kõigile. Peidupaikadesse jalutame giidi juhtimisel läbi metsa ca 350m mööda kerget rada ja tuleme hommikul peale ekskursiooni omal käel tagasi. Vaatlushoonete juurest leiab kuivkäimlad, mida saab ekskursiooni ajal kasutada. Ööbivatele vaatajatele on boksides kokku 4 voodikohta, kus saab vajadusel ööune teha.

Kioskidesse saab kaasa võtta oma toidu (aga mitte alkohoolseid jooke) või osta kohapealt jooke ja suupisteid. Kioskites on gaasipliit, millega saab soojendada toitu ja vett. Igal õhtul külastavad seda kohta karud, merikotkad, rongad ja paljud teised linnud. Õnnelikumad saavad näha ka haruldusi, näiteks volbrit või pistrikut. Kohapeal käivad ka kuldkotkas, rebane, hunt, põder ja paljud teised röövlinnud. Peale juuni keskpaika on paljudel aastatel käinud ka emakarud koos poegadega.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Öötud Öine Karuvaatlus Kuusamos;
  • Veeda meeldejääv ja põnev terve õhtu ja öö karusid, kotkaid ja paljusid teisi loomi vaadates keset nende ehedat elupaika!;
  • Kingitus sisaldab ööbimist, mis algab kell 18.00 ja lõpeb järgmise päeva hommikul ca 8-9;

Tähtis:

- 14-16 tundi, võite ise lahkuda, kui soovite.

- Riietus vastavalt ilmale. Vaatamine toimub hoonete sees, kuid suveõhtud võivad põhja pool jahedad olla, seega võib olla hea mõte võtta kaasa lisajope. Hoones on gaasiküte, mida saab kasutada ka külmema ilmaga. Öösel tuleb see ohutuse huvides välja lülitada.

- Loomad külastavad kohta olenemata ilmastikuoludest.

- Laste soovitatav vanusepiirang on 10 aastat. Vältige kioski tulles tugevate parfüümide ja sääsetõrjevahendite kasutamist. Karusid toidetakse kalaga ja kui oled tõsise kalaallergiaga, siis anna sellest teada reisi broneerimisel. Kioskites on suitsetamine ja alkoholi tarbimine keelatud. Ööbiseks reisiks saate broneerida oma magamiskoti või anda meile teada, kui vajate laenu.

- Broneeringu saab tasuta üle kanda teisele päevale, tühistamine hiljemalt 5 päeva enne ekskursiooni.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Kuntivaarantie 118, 93800 Kuusamo
Kestvus: 14-16 tuntia
Osalejate arv: 1
Riietus : Ilmastikukindlad riided, pikad püksid ja kinnised jalanõud
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: 1.04 - 31.10, Soe aastaaeg
Kehtivusaeg: Kehtib ka nädalavahetustel
Riik: Soome
Maakond (Soome): Põhja-Pohjanmaa
Soome linnade: Kuusamo
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

190,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +190

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Taiga Bear Kuusamo Oy
info@taigabearkuusamo.fi
Taiga Bear Kuusamo Oy Google 4.8 / (18)
Kommentaarid