facebook

„Teravad elamused“ paarile - klaasisulatuse või vitraaži töötuba Kunstipaja stuudios Tallinn

Kunstipajas on võimalik teha tutvust imelise klaasimaailmaga. Korraldame Tiffany-tehnikas vitraaži- ja sulatuskursuseid. Meie juures saavad meeldivalt aega veeta nii lapsed kui täiskasvanud. Olete meie juurde alati oodatud pidama väiksemate või suuremate seltskondadega sünnipäevi, firmapidusid, tüdrukute- ja poissmeesteõhtuid ja muid eriüritusi. Kuni 25-le osalejale on võimalik õpituba korraldada Kunstipaja stuudios. Tule ja tunne isetegemisest rõõmu!

“Teravad elamused“ on mõeldud paaridele, kes soovivad väljuda argirutiinist ja koos omandada teadmisi ja oskusi. Üksteist julgustades ja koos töötades valmivad 3 tunni jooksul 2 vitraaži või väiksemat klaasist vaagnat, mis loovad ruumi värvi ja varje aastateks. Tulge ja sukelduge klaasi imelisse värvilisse maailma ja valmistage omale pilkupüüdvad klaasist teosed. Kursuse jooksul on võimalik valmistada mõlemal osalejal oma vitraaž või vaagen.

Kursust broneerides märkige ära, kas soovite osaleda vitraaži või sulatatud klaasvaagna töötoas. Vastavalt valikule on võimalik töötoa jooksul omandate algteadmised kas Tiffany tehnikas vitraaži valmimisest või hoopis klaasisulatusest. Töötoas valmistate ise ainulaadsed klaasist teosed kogenud Kunstipaja klaasikunstnike käe all. Valminud tööd saate endaga koju kaasa võtta.

Kunstipada on Eesti vanim ja suurim värvilise klaasi ja klaasitarvikute stuudio. Meie kogenud klaasikunstnikud valmistavad klaasvitraaže ja erinevaid sulatustöid ning viivad läbi klaasi töötubasid.

 

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 3 tunnine kursus paarile Tiffany-tehnikas vitraazi või klaasisulatuse tehnikas.

Tähtis:

Palume meelepärane kursuse aeg eelnevalt broneerida. Kinkekaart  kehtib tööpäeviti 10.00-18.00. Kursusel on võimalik osaleda korraga ka rohkematel inimestel, sel juhul peab igal osalejal olema kehtiv kinkekaart.

 Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikkusest.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Kunstipada, Kadaka tee 2, Tallinn Näita asukohta kaardil
Kestvus: 3 tundi
Osalejate arv: 1-2
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Riik: Eesti
Linn: Tallinn
Regioon: Harju maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

110,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +110

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Kunstipada
+372 61 64 972, kunstipada@klaasissepa.ee
Kunstipada Google 4.9 / (11)
  • Искала витражи. Зашла в эту мастерскую. Витражная на 2 этаже. Очень милые и разговорчивые мастера. К сожалению, выбор готовых витражей был ограничен. Но можно заказать.
  • Hästi sõbralik õhkkond
  • Hea värvilise klaasi ostuks.
Kommentaarid