facebook

Puhkus merevaatega Ö Sviidis Saaremaal

Tule saa osa Ö Elamusest! Ö Elamus on kujundatud arvukate hotellide ja kodumajutuste külastuse tulemusena. Meie pikaajaline kogemus ütleb, et kõige paremini puhkab end välja, siis kui olemas on privaatsus ja kodutunne. Sellest lähtuvalt on Ö Sviit kujundatud imelise merevaatega kahetoalisesse sviiti, kus on olemas kaasaegne kööginurk, suur rõdu ja muidugi ka magamistuba.  Ö Elamus on iga puhkuse kirss tordil. Seda lihtsalt peab proovima!

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Ö-Elamus kahele (+kuni kaks last);
  • 1 öö Ö Suites kasutust;

Tähtis:

Teenus tuleb ette broneerida. Teenust ei saa kasutada juuni-august, oktoobri teine nädalavahetus ja aastavahetusel.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Pargi 16, Kuressaare
Kestvus: 1 päev
Osalejate arv: 1-2
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Kehtivusaeg: Kehtib ka nädalavahetustel (hind erineb, valida ülevalt "Erinev hind nädalapäevadel")
Majutuse hooaeg: Sügis, Talv, Kevad
Ööde arv: 1 öö
Riik: Eesti
Linn: Kuressaare
Regioon: Saare maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine
  • Vali check-in aeg

75,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +75

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Ö Suites
info@osuites.ee +372 4540001
Ö Suites Google 4.7 / (80)
  • Ilusad toad, kööginurk, merevaade. Kahjuks tuppa oli unustatud panna hommikumantlid ja sussid. Sain need retseptsioonist ise küsides.
  • Great promise but poor execution considering the premium price. You can do better with less price. Pros - great location - spa visit is included - spacious room - decent sauna (dont bother- spa has better one) - hotel reception is helpful in their limit - spacious fridge - not practical rooms and kitchen design - great view Cons Paying premium gives only the room - no communications. No answer to chat, mail or phone call. - No dressing gown(may be with extra price but hotel has not enough for the guests) nor slippers. No room service, you get one pair of towel for all days you stay. - Scanning QR code on the table leads to the page with commercials. Basically, custelomers are required to see commercials to access the website. - poor kitchen - all knives are sharp as kids toys, coffee cups come in small size only, no salt, pepper nor oil, pan has deep burned food stains. - noisy, suite is on top of restaurant where parties run late + any neighbourhood party can be heard. Aswell when neighbours around you enter or leave the rooms. - modern electronics without manual. Not all of us like the same room temperature, specially in night time.
  • Sijainti on todella hyvä! Huoneiden keittiövarustelu on hyvin rajattua (esim. ei mikroa, leivinpaperia tai uunikinnasta). Tyyny on todella lituska, kannattaa ottaa oma tyyny mukaan. Parveke oli täynnä hämähäkin seittejä, mutta niitä tuleekin joka yö lisää vaikka siivoisikin joka päivä. Muuten huone siisti. Puhelimitse ei saatu henkilökuntaa kiinni mutta sähköpostitse viestittely onnistui.
  • Väga head ja suured ruumid. Telekas toimis väga hästi ja ka Netflix oli olemas. Vaade oli ilus. Soovitan minna perega. Küttet sai lihtsasti muuta ja kui ei osanud panime sauna tööle ja hoidsime ust lahti. Saun oli väga hea ja kompaktne. Diivan käis ilusti lahti ja oli väga mõnus nii puhata, kui ka magada. Nõudepesumasin töötas. Kõik oli olemas! Soovitan.
  • Asukoht suurepärane! Vaade suurepärane! Peatusime 2 toa ja saunaga sviidis. Meie toas söögilaud kõikus, tuba oli lohakalt koristatud ( tolm pühkimata pindadelt, põrand korralikult puhastamata ) Sauna üks lavaaste katkine, voodipesudel karvad, magamistoa -ja välisukse hinged krigisesid . Puudus oli mikrolaineahjust ja veekeedukannust, mida toas ei olnud. Puudusid ka hommikumantlid, mis võiks olemas olla. Kõik sellised väikesed asjad kahjuks rikkusid kogemuse!
Kommentaarid