facebook
powered by Google translate

Virmaliste ekskursioon kõrbes

Kinkekaardi tasuta kohaletoimetamine!

powered by Google translate

Pärast seda, kui oleme külalised peale võtnud ja korralikult professionaalsetesse talvekombinesoonidesse ja -saabastesse riietanud (temperatuur võib langeda kuni -30°C!), sõidutab teie professionaalne giid teid põhja poole, kaugel Rovaniemist, otse kõrbe, et alustada jahti. virmaliste jaoks.

See ekskursioon pakub ka võimalust sõita pikki vahemaid Lapimaa kõrbes ja tutvuda arktilise loodusega. Saate koos giidiga minna erinevatele marsruutidele, mis viivad alati imelistele maastikele. Erinevates peatustes saab teha väikese jalutuskäigu läbi väga vana, valge ja lumise metsa või mõne mägede tippu, saab ületada rippsilla üle võimsate kärestike, samuti saab nautida vaikust järve ääres või seista. keset tohutut lund, mis on täis jääd ja lund... Loodetavasti tantsivad virmalised teie pea kohal!

Teel on võimalus ka lõket teha, kas siis looduses, palkmaja (mida me siin nimetame Laavu või Kotak) kõrval või teepeenras. Teie giid õpetab teile, kuidas süüdata lõket traditsioonilisel viisil, ilma tikkude ja tulemasinateta, kasutades süütamiseks ainult hõbedast kasetohust ning tulekivi ja terast. Kui lõke on süüdatud ja pott keema läheb, hoiab teie giid liikuval taevalaotusel silma peal. Samal ajal kui ootad, millal esimesed rohelised kaared sinu pea kohale ilmuvad, jagab ta sinuga teadmisi ja kirge metsast, Lapimaa loodusest ja loomastikust ning loomulikult virmalistest. Samuti saab soojendada kuumi jooke, grillida lahtisel tulel oma vorstikesi ja nautida suupisteid Soome kuulsaima sinepiga.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Aurora retk kõrbes ühele;
  • Hotellist pealetulemine/transport kesklinnast väljas asuvasse majutuskohta;
  • Maksimaalselt 3 kohta, kuhu minnakse virmalisi jahtima;
  • Professionaalsed talveriided ja saapad;
  • Professionaalne auroragiid koos kaameraga;
  • Kerged suupisted ja joogid;
  • Giidi tehtud pildid, mis saadeti teile järgmisel päeval;

Tähtis:

Virmaliste jäädvustamiseks palume kaasa võtta oma kaamera (soovi korral saab meilt rentida või osta statiivi). Igal juhul on teie giidil professionaalne kaamera ja ta teeb võimalikult palju pilte teist ja virmalistest (küsige julgelt temalt!). Kõigi piltide allalaadimise link saadetakse teile järgmisel päeval. Varustame Sulle kombinesooni ja saapaid, kuid ole valmis ja pane kaasa soe aluskiht, sokid, müts ja kindad. Minimaalne osalejate arv on 2 inimest. Grupis maksimaalselt 8 osalejat. Osalejate vanuse alampiir on 4 aastat. Ei soovitata südameprobleemidega või muude tõsiste tervisehäiretega osalejatele. Reis võib hõlmata külmas jalutamist.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikkusest.
Pakkumise info
Asukoht: Kansankatu 14, 96100 Rovaniemi, Soome
Kestvus: 4 tundi
Osalejate arv: 1 (hind erineb, valida ülevalt "Inimeste arv")
Riietus : Riietus antakse kohapeal
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: september-aprill
Riik: Soome
Maakond (Soome): Lapimaa
Soome linnade: Rovaniemi
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine
  • Vali inimeste arv

95,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +95

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Wild About Lapland
sales@wildaboutlapland.com
Wild About Lapland Google 4.7 / (608)
Kommentaarid