facebook

Perepilet muuseumisse + Virtuaalreaalsuse elamus " Retk Põrgusse"

Tule koos perega ja avastage oma ürgne vägi Kalevipoja Kojas Jõgevamaal! 2020. aastal taasavatud ja täielikult renoveeritud muuseum läheneb hiidsangari lugudele uudsel moel – kõigil külastajatel on võimalik nendest ka ise osa saada läbi interaktiivsete tehniliste lahenduste. Muuseumist leiab nii nuputamisülesandeid suurematele kui käelist tegevust kõige väiksematele külastajatele. Muuseumis saavad külalised ka ise Kalevipojaks kehastuda ja läbi virtuaalreaalsuse tema kehas Vanapaganaga võitlusse asuda. Ainulaadne seiklus põrguradadel loodi spetsiaalselt Kalevipoja muuseumile. Tule ja avasta maailma läbi Kalevipoja silmade!

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Muuseumipiletid perele;
  • VR-elamus "Retk Põrgusse";

Tähtis:

Muuseum on avatud 1. juuni-31. august iga päev 11-18 ja 1. september - 31.mai K-P 10-17. Seikluspark juunist augustini iga päev 11-18, muul ajal ettetellimisel. 

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Kalevipoja, Kääpa küla Mustvee vald Jõgevamaa 49323
Kestvus: Kestvus pole määratud
Osalejate arv: 1-5 (hind erineb, valida ülevalt "Inimeste arv")
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Riik: Eesti
Linn: Sarviku, Jõgeva
Regioon: Jõgeva maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine
  • Vali inimeste arv

45,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +45

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Kalevipoja Koda
+372 5886 6805 info@kalevipojakoda.ee
Kalevipoja Koda Google 4.8 / (292)
  • Superäge ja teadmisterohke teemamuuseum nii väikestele kui suurtele. Õues on tore mänguala. Puhas koht ja väga viisaka/sõbraliku juhendamisega. Mõnus kohvik maitsva söögiga. Tasub kindlasti külastada!
  • Interesting experience especially for children, an impressive mix of digital technologies and legends won't leave anyone indifferent, you want to touch, listen and understand every story.
  • Väga toredasti disainitud ja sisuliselt üles ehitatud ekspositsioon. Tragid tüdrukud võõrustajateks. Peipsi toidutänava poolt pakutava tasakaalustuseks üks õdus ja hariv vahepeatus.
  • Pitsa ja pannkoogikohvik "Pipar" on vist Kalevipoja Koja / Muuseumi algatus. Väike hubane puukuuriks sisustatud paik pakub väikeseid 2eurose mündi suuruseid koogikesi 15 tk tassikesel. Muna-singi täidis on taignas, lahkelt küsiti, kas hapukoort võib ka lisada. Väga maitsvad väikseks vahepalaks, kuid 90-100 kg mehe jaoks kõhutäit ei anna (see polnud ka eesmärk). Vahedega laudseinte tõttu lendleb palju herilasi, kuumaga võibolla parme, vihmaga sääski. Parem ikka kui metsas. Kohv on hea, õlut ja muud alk. jooke ei pakuta. Saab maksta kaartiga. Pildil singi-juustu pannkoogid juba pooleldi kõhus, sestap taldrik tühjavõitu. Täienduseks: unustasin märkida olulise: teenindus oli super-sõbralik ja meeldiv, jättis soovi tagasi pöörduda. Igati tore projekt, palju jõudu teile kõigile! Ja kui kõht tühjem, võtan 2 portsu... ?
  • Väga tore koht huvitava ajalooga, sobib nii täiskasvanutele, kui ka lastele. Muuseumis on interaktiivseid näitusi ja installatsioone, suurepärane giid, kes hea meelega vastab teie küsimustele, näidatakse animeeritud filmi Kalevipojast. Koht, kus puutud kokku ajalooga ja naudid atmosfääri! ? Soovitan külastada sügisel, kuna õuümbrus on värviline?? ja saab mõnusalt jalutada. Väljas on ka lastele mõeldud seikluspark ja mänguväljak ?
Kommentaarid