facebook
powered by Google translate

1 öö hellituspakett All Sky Aurora klaasist iglus (E-R)

Kinkekaardi tasuta kohaletoimetamine!

powered by Google translate

TERE TULEMAST PÕHJATULE

Hankasalmis asuv Revontuli Resort on just Sulle loodud mugavustsoon, kus saad näha ja kogeda perefirma soojust ja unustamatuid elamusi keset Soomet. Aastaringselt avatud kuurordist leiab nii majutust, restorane, koosolekuruume, saunamaailma kui ka erinevaid tegevusi ning mis kõige parem, kõik on üksteisest jalutuskäigu kaugusel! Tere tulemast mugavustsooni mälestusi looma!

Veetke meelierutav öö Kesk-Soome järvemaastikel, tähistaeva all või kesköist päikeseloojangut imetledes. Pimedatel selgetel öödel saavad õnnelikumad aurora borealis'e tunnistajaks otse oma voodist.

Kõik meie klaasist iglud pakuvad järvevaadet Iso-Virmasjärvele. All Sky Aurora iglud asuvad Virmasrintisel ning vaated magamistoa panoraamakendest on saunaranna poole. Iglud sobivad kõigile, näiteks sõpradele, paaridele või ka perele väikeseks igapäevaseks turgutuseks, tähtpäevade tähistamiseks või näiteks pulmareisile.

All Sky Aurora klaasist igludes saad nautida loodust isegi voodis puhates. Pimedas on näha imelisi päikeseloojanguid, selget tähistaevast või isegi virmalisi tantsimas taevas. Järvevaatega All Sky Aurora iglud on luksuslik majutusvõimalus. Tänu panoraamakendele ja klaaskatusele avanevad iglud suurepärased vaated ümbritsevale loodusele ja taevale. Siseruumides turvaliselt viibides tunnete end peaaegu ühtsena loodusega.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 1 öine turgutuspakett All Sky Aurora klaasist iglus;
  • Hellitav puhkus klaasist iglus (E-R);
  • Hommikusöök;
  • Tere tulemast toostid;
  • 4-käiguline õhtusöök kahele;
  • Rannasauna ja mullivanni kasutamine üldise saunavahetuse ajal;

Tähtis:

1. Broneerimine ja kinnitus:

Broneeringut tehes peab klient märkima oma nime, saabumis- ja lahkumisaja, telefoninumbri või emaili ning makseviisi. Broneering on siduv broneerimise hetkest.

2. Saabumis- ja lahkumisaeg:

Tuba vabaneb saabumispäeval kell 16:00 ja lahkumispäeval tuleb see vabastada kell 12:00. Ruumi hoitakse kliendile broneerituna kuni kella 18:00-ni. Kui klient saabub majutuskohta hiljem, peab ta sellest ette teatama. Vastasel juhul on majutusasutusel õigus broneering vabastada pärast kella 18.00.

3. Tühistamine ja mitteilmumine:

Broneeringud saabumiskuupäevaga vahemikus E-N: Kliendil on võimalik toabroneering tasuta tühistada (v.a 10-eurone kontoritasu*) hiljemalt saabumiseelsel päeval kell 18:00. Broneeringud, kus saabumiskuupäev jääb vahemikku R-N: Kliendil on võimalik toabroneering tasuta tühistada (v.a 10 eurot kontoritasu*) hiljemalt 7 päeva enne broneeringu algust Kui klient tühistab broneeringu hiljem, või ei jõua üldse, on hotellil õigus võtta ühe päeva hind. Samad tühistamistingimused kehtivad koroonaviiruse põhjustatud tühistamiste kohta. Erandiks on broneeringu aja muutmine, mis on võimalik ka 7 päeva möödumisel Kõrghooajal jätab Lomakeskus Revontuli endale õiguse eelpool nimetatutest erinevatele tühistamistingimustele, mis esitatakse kliendile broneerimise faasis.

Fotograaf: Julia Kivelä.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikkusest.
Pakkumise info
Asukoht: Revontulentie 1, 41500 Hankasalmi
Kestvus: 1 öö majutus
Osalejate arv: 2
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Kehtivusaeg: Kehtib ainult nädalapäevadel
Majutuse hooaeg: Aastaringselt
Ööde arv: 1 öö
Toitlustus: Hommikusöök, Õhtusöök
Riik: Soome
Maakond (Soome): Kesk-Soome
Soome linnade: Jyväskylä
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

399,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +399

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Lomakeskus Revontuli Oy
sales@revontuli.fi +358 14 844 8299
Lomakeskus Revontuli Oy Google 4 / (317)
Kommentaarid