facebook
powered by Google translate

Harmony Parkis piiramatu juurdepääs veele ja saunadele

Kinkekaardi tasuta kohaletoimetamine!

powered by Google translate

Harmony Park on 5* hotell, eksklusiivne 200 hektari suurune puhkeala, mida ümbritseb ainulaadne looduse suurejoonelisus - saja-aastased metsad, noore pere tammikud, linnulaul, puhas õhk, inspireeriv rahu. Puhkust ja kosutust otsiv inimene saab siin lõõgastuda, tugevdada tervist, ammutada inspiratsiooni ja nautida harmoonilist luksuslikku keskkonda. Rahvusvahelisel hotelliauhinnal tunnustati Harmony Parki kui: Leedu parim hotell, Leedu parim spaahotell, parim pulmapaik Leedus ja kogu Euroopas.

Mitmekesistada oma vaba aega ja nautida Harmony Parki veemeelelahutust ja saunaala. Vesi avaldab meie kehale erilist mõju, võimaldades sellel korralikult lõõgastuda ja puhata. Harmony Parki basseinide vesi on töödeldud osoonisüsteemiga, nii et te ei tunneks ebameeldivat kloorilõhna, sest basseinivesi on töödeldud kõrgtehnoloogia abil, mistõttu sobib see suurepäraselt ujumiseks nii täiskasvanutele kui ka meie väikestele külastajatele ning rasedad naised! Siin ootavad teid massaažilahtede ja kaskaadide ning veealuste geisritega puhkebassein, bassein ja mullivann. Saate nautida koguni nelja erinevat sauna: sauna, aurusauna, infrapunasauna ja Kelo palksauna ning värskendada end külmaveebasseinis. Teid ootavad meeldiv muusika, rahulik õhkkond ja erakordne tähelepanu. Pärast veekeskuses veedetud päeva tunnete end puhanuna ja lõõgastununa. Kutsume Teid nautima veeprotseduure, lõõgastuma ja tervist tugevdama vee- ja saunaruumis!

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 1 piiramatu vee- ja saunaala külastus (25 m pikkune bassein, kaskaadidega bassein, massaažilahed, veealused geisrid ja massaaživoodid, mullivann, saun, infrapuna- ja aurusaunad);
  • käterätikud;

Tähtis:

Pakkumine kehtib aastaringselt, välja arvatud riigipühad. Lapsed kuni 14 aastat saab basseinis olla alates kella 10-st. kuni kella 19-ni. Peale saabumiskuupäeva broneerimist Harmony Parki kompleksi saab broneeringu tasuta tühistada 3 päeva enne saabumiskuupäeva, sellest on vajalik personali teavitada e-maili teel. Broneeringu tühistamisel vähem kui 3 päeva enne saabumist või Harmony pargi administratsiooni e-posti teel teavitamata, loetakse ostetud sõidupilet kasutatuks. Kohatasu - 1 Eur/in (alates 18 a).

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikkusest.
Pakkumise info
Asukoht: Harmony Park, Vazgaikiemis, Prienu linnaosa. Näita asukohta kaardil
Kestvus: Piiramatu
Osalejate arv: 1-2 (hind erineb, valida ülevalt "Inimeste arv")
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Riik: Leedu
Linn: Kaunas, Prienai
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine
  • Vali inimeste arv

22,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +22

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Harmony Park
+370 685 48918, info@harmonypark.lt