facebook

FILTRID

  • Elamuse tüüp
  • Majutus ja puhkus (5)
  • Hind
  • alates 50 € kuni 100 € (1)
  • alates 100 € kuni 200 € (5)
  • alates 200 € kuni 400 € (1)
  • Osalejate arv
  • 2 (5)
  • Liik
  • Premium (2)
  • Teenusepakkuja
  • TonyResort (5)
  • Riik
  • Leedu (5)
  • Näita filtreid
  • Linn Leedu
  • Anupriškės (5)
  • Trakai (5)

TonyResort

TonyResort on Trakais asuv hotell, mis pakub erinevaid teenuseid suurepäraseks lõõgastumiseks ja meelelahutuseks. Selle hotelli unikaalsus ei seisne mitte ainult kaunis looduskeskkonnas, vaid ka laias teenustevalikus, mis vastavad klientide erinevatele vajadustele.

Ööbimine saunaga: TonyResort pakub suurepärast võimalust lõõgastuda ja nautida saunaprotseduure. Pärast päeva täis erinevaid tegevusi või lihtsalt puhkamist saab sellest valikust täiuslik seisund, millesse vajuda ja sügavatesse lõõgastushetkedesse sukelduda.

Kalapüük ja õhtusöök kahele: see teenus võimaldab teil nautida kalapüüki ühes TonyResorti järvedest ja õhtusööki teie valitud hotelli restoranis. See on suurepärane võimalus mitte ainult õues aega veeta, vaid ka maitsvat toitu nautida.

Ööbimine saunaga kahele: Romantiline ööbimine saunaga on suurepärane võimalus veeta eksklusiivne aeg kallimaga. Saate nautida hotelli hubast interjööri ja nautida saunaprotseduure, mis annavad teile lõõgastuse ja mugavuse tunde.

Forellipüük õhtusöögiga: see teenus võimaldab nautida forellipüüki. Pärast kalastamist saate nautida maitsvat õhtusööki hotelli restoranis.

Õhtusöök restoranis: restoran TonyResort pakub maitsvaid roogasid, mis on valmistatud värskest kohalikust toorainest. See on suurepärane koht suurepärase toidu nautimiseks ja pere või sõpradega aja veetmiseks.

Ööbimine sauna ja õhtusöögiga privaatses kajutis kahele: See teenus võimaldab nautida luksuslikku olemise tunnet ja saunaprotseduure teie valitud privaatses kajutis. See on eriline võimalus veeta eksklusiivset aega kallimaga.

Ööbimine koos õhtusöögiga perele: TonyResort pakub perele lõõgastust ja maitsvat toitu. See teenus on ideaalne valik perele, kes soovib koos kvaliteetselt aega veeta.

1 öö sauna, kalapüügi ja õhtusöögiga kahele: See teenus võimaldab teil nautida kõiki lõõgastusvõimalusi, sealhulgas kalapüügirõõmu ja maitsvat õhtusööki hotelli restoranis.

Näita rohkem
TonyResort
TonyResort Google 4.6 / (2297)

Kas tunnete end väsinuna? Kas tunnete puudust kvaliteetsest puhkusest ja soovite oma keskkonda muuta? Külastage Trakait ja peatuge Trakais hotellis "TonyResort" ! Suurepärane puhkus, imelised vaated loodusele ja aktiivne meelelahutus – üllatab kõiki, kes muljeid igatsevad!

"TonyResort" on meelelahutus- ja puhkepark, mis asub Leedus looduskaunis kohas – Anupriškii hästi hooldatud männimetsas. Pargi territooriumil laiub Gilušise järv, küngastelt avaneb rahustav ja lummav metsamaastik ning tõeline Leedu soo. TonyResort loob ja hoiab looduses oaasi, millesse sulandub harmooniliselt puhkuse ja meelelahutuse arhitektuur. Algusest peale on nende sihiks, et "TonyResorti" tulnu saaks esmalt männimetsa värsket õhku hingata ja alles siis avastada metsa kõrgete mändide vahel peituvaid seiklusi ja meelelahutust. Kvaliteetne puhkus on võimatu ilma meeldiva ja professionaalse teeninduseta. Hotelli töötajad pööravad tähelepanu ainult teile ja hoolitsevad teie puhkuse kvaliteedi eest. Abivalmidus, kliendikesksus ja hoolivus – see iseloomustab kõiki ettevõtte töötajaid, kes töötavad selle nimel, et teie puhkus oleks kõrgeimal tasemel ja meelelahutus vääriks kiitust. Mugavad ja privaatsed majakesed, lummatud Leedu loodus ja täielik rahu - retsept suurepäraseks puhkuseks.

TonyResortist leiate mitte ainult mugavad privaatsed kajutid, kus saate suurepäraselt puhata, vaid ka aktiivselt aega veeta, sest seal on palju meelelahutust, mis võimaldavad teil aktiivselt puhata ja lõbutseda! Kui satute TonyResorti aastaajal, mil lähedal asuv tiik ei ole jääga kaetud, saate proovida kalapüügimõnusid ja süüa õhtusöögiks grillil grillituna püütud kala. Siin saate ka kahekesi privaatses saunas käia ja pärast soojendust heita pilgu ka muudele tegevustele, mida selles teemapargis rohkesti leidub! Valida saab jalgrattasõidu, kepikõnni, murdmaasuusatamise, tenniseväljakute külastamise, võrkpalli, metsaradadel jalutamise ja paljude teiste vahel.

Restoran TonyResort

Pärast aktiivset meelelahutust ja suurepärast puhkust olete näljane. Hotellis TonyResort on ka restoran, mis rõõmustab külastajaid suurepärase atmosfääri ja suussulavate roogadega! Restoranimenüüst leiab erinevaid roogasid – maitsvatest värsketest salatitest uhkete grillroogadeni. Eksklusiivse interjööriga restoran ootab neid, kes hindavad suurepärast toitu, kaunist loodusega ümbritsetud keskkonda ja professionaalset teenindust.

TonyResorti külastuse kinkekaart

Soovitame teil mitte midagi oodata ja külastada hotelli TonyResort ja veeta mõnusalt aega. Hotellivautšer "TonyResorti" külastuseks on suurepärane kingitus Sulle või Sinu lähedasele, kes ihkab kvaliteetset puhkust, loodusvaateid ja soovib lihtsalt muuta keskkonda, väljakujunenud päevarutiini ning taastada nii füüsilist ja hingelist jõudu kui ka sisemist harmooniat. ja rahu.