facebook

Külastus Jääaja keskusesse

Jääaja Keskus on kogu perele mõeldud teemapark – koht, kus ühest majast saab aimu kogu universumi ajaloost ning meie tulevikust meelelahutuslikus võtmes. Jääaja Keskus on ainulaadne külastuskeskus terves Baltikumis – kohapeal näeb elusuuruses eelajaloolisi loomi ning seda, kuidas on kujunenud maailma ja Eesti loodus.

Põnev vabaajaveetmiskoht Tartumaal, kuhu minna perega, kaaslasega või terve grupiga – avastamisrõõmu jagub igas eas huvilistele. Jääaja Keskus asub Vooremaa keskmes, Saadjärve kaldal – piirkond, mis on tuntud just jääaja ning Kalevipoja muistendite poolest.

Jääaja Keskus ainulaadne elamuskeskus terves Baltikumis. Jääaja Keskus tutvustab elusuuruses eelajaloolisi loomi ja tutvustab kuidas aastatuhandite jooksul on kujunenud nii maailm kui ka Eesti loodus.

Jääaja Keskuses leiad vastused järgnevatele küsimustele:  Kas mammut on karvane elevant? Millal tekkis Eestisse inimasustus? Kuidas muutub rannajoon ajas? Kas kliima soojeneb või hoopis külmeneb? Saate teada, milline on meie universumi kujunemislugu ja mis ootab meid ees tulevikus!

Võite suunata kogu perega elamuskeskusesse, kuna vaatamisväärsusi leidub nii väiksematele kui suurematele lastele.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Pääse põnevasse Jääaja Keskusesse
Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: "Jääaja Keskus", Saadjärve 20, Äksi alevik, Tartumaa
Kestvus: Soovitatav on varuda külastuseks rohkelt aega.
Osalejate arv: 1 (hind erineb, valida ülevalt "Inimeste arv")
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Riik: Eesti
Linn: Tartu
Regioon: Tartu maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine
  • Vali inimeste arv

11,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +11

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Jääaja keskus
+372 59113318
Jääaja keskus Google 4.6 / (2161)
  • It’s not big museum, but very interesting and good experience
  • Очень понравилось, много всего разного. Дети нагулялись в детской комнате, нарисовались на стене, игрались в пещере. Цены в кафе низкие, кофе вкусный. Мы приедем еще. Симейный билет 25€.
  • Jääaja keskuses on püütud legendide kaudu minna kohalikku minevikku ja välja on toodud minevikus elanud loomi, kuid kivimite pool ja maismaa kihistuse teke oleks võinud olla lastepärasemalt välja toodud. Taustahääled, mis selgitavad, võiksid olla selgemad ja aeglasemad.
  • Ребенку и нам очень понравилось. Было мало людей. Интересная экспозиция. На первом этаже замечательный буфет, с очень хорошими ценами и меню. Можно полноценно пообедать или попить чай/кофе с десертом. Рекомендую ?
  • Modernes informatives Museum, daß leider nicht durchgängig englische Übersetzungen der vielen Schautafeln hat. Es ist echt viel zu lesen. Ohne Englisch zu können lohnt der Besuch für ausländische Touristen, die kein Estnisch sprechen, nicht. Ein guter Teil ist besonders für/mit Kindern geeignet. Großer Parkplatz (kostenfrei). Lage direkt am See. Kleine Cafeteria. Kostenloses WiFi.
Kommentaarid