facebook

Tai massaaž "Massaažikojas" Tallinn

Meeleolukas massaazikoda on avatud kõigile massaazihuvilistele. Järvevaatega salongis ootavad teid kolm massaažituba, soome-, infrapuna ja aurusaun ning privaatsed pesemis- ja riietusruumid. Salongi akendest avaneb romantiline vaade õõtsuvale pilliroole ja järvel usinasti treenivatele süstasõitjatele.

Tai meditsiin on tuhandeid aastaid vana rahvameditsiini traditsioon, mille teadmisi antakse edasi põlvest põlve. Tai massaaži nurgakiviks on õpetused kümnest eluenergia kanalist ja neljast eluelemendist. Teades ja tunnetades neid seaduspärasusi, tegeleb massöör nii kliendi keha kui ka vaimuga. Peamine eesmärk on kõrvaldada eluenergia blokeeringud. Tai massaaž võib olla lihtsalt lõõgastava toimega, aga ka väga tõhusa tervendava toimega. Sobib hästi traumade taastusraviks, lihaspingete leevendamiseks, aitab aktiviseerida vereringet ja ainevahetust, parandab liigeste liikuvuse piiratavust ja mõjub toniseerivalt kogu organismile. Mõju sügavuse ja poolest ei ole Tai massaazile võrdset massaazi. Massaaž koosneb kindlatest tugevatest venitustest ja vajutustest nii labakäega kui ka küünarnukkide, jalgade ja põlvedega. Põhineb akupunktuuril, töödeldakse punkte, mis paiknevad energiaväljadel. Massaaži tehakse põrandal matil ja läbi kergete spordiriiete. Tai massaažis on ühendatud kolm teraapiat: joonteraapia, lihaste ja kõõluste massaaž ja joogaelementidega manuaalteraapia.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 60 lõõgastavat minutit Tai massaaži "Massaažikoda" massaažistuudios

Tähtis:

Vastunäidustused: lihasepõletikud, limapaunapõletik, liigeste, luude, lihaste traumad, kunstliiges, südame-veresoonkonnahaigused, kõrge vererõhk, osteoporoos (luuhõrenemine), kollatõbi, vähkkasvajad, palavik või külmetushaigus, krooniline nahahaigus, rasedus.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Massaažikoda, Paldiski mnt. 227, Tallinn Näita asukohta kaardil
Kestvus: 1 h
Osalejate arv: 1
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Hoolduse tüüp: Terve keha
Riik: Eesti
Linn: Tallinn
Regioon: Harju maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

44,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +44

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Massaažikoda
+372 56487168
Google 4.5 / (47)
  • Ei saanud mingit kinnitust massaazi kohta ega meeldetuletust. Magasin aja maha, uut ei saanud.
  • Вместо 30-минутного Индийского массажа головы был сделан 20-минутный. Область лица не массировалась вообще. Сам салон уютный и опрятный.
  • this place, I highly recommend!!!! Due to backpacking travel my back was so much in pain I couldn't even sleep..After one hour massage I feel alive again. the massage was professional, the person was friendly, price is great, excellent!
  • Has been there one time for Honey massage. The massage was great, music and environment were great. However, I went there early for the 3 euro discount as the website says. When I paid I've been told there's no discount. 3 euro is nothing, but it wasn't pleasent to hear that after read what's on the website. ://
  • Sain väga professionaalne massaz..olen väga rahul ..tunnen enda nägu uus inimene:) see on täpselt see mis meie kõik tarvitseme! Kersti you are the best!
Kommentaarid