facebook

Auhinnatud Beautiful Me rullmassaaži kinkekaart

Maailma ainus patenteeritud rullmassaaž on tõestatud toimega protseduur, mis tõstab keha immuunsust, taastab organismi ja lihaseid, viib kehast välja sinna seisma jäänud jääkained ning vähendab kõige sellega keha ümbermõõte. See on kogukeha massaaž, mis omab veelgi enam kui lihtsalt massaaži häid omadusi.

Kogemused näitavad, et 10-korra kuuriga kaotab keskmiselt inimene kehalt kokku 20 cm. See on ainult väline muutus, tõeline muutus on tervise paranemises. Muutusi tunnevad ka need, kellel otseselt millegi üle kurta ei ole ning selle toimet on tunda juba pärast esimest korda. Rullmassaaž on väga tõhus ka lihtsalt massaažina, mis on vajalik ka neile, kellel tervise üle kurta pole. Beautiful Me rullmassaaži naudivad mitmekümned tuhanded inimesed. Seda soovitavad paljud arstid ja treenerid, et hoida ja taastada enda tervist.

Beautiful Me rullmassaažis on võimalus nautida protseduuri koos kaaslasega või üksinda, võttes aega iseendale privaatsetes ühe masinaga tubades. Privaatsus, kodune ja soe tunne ning tõestatud toimega rullmassaaž. 

Rullmassaaži masinad on spetsiaalselt välja töötatud stimuleerimaks lümfide toimet ja parandamaks lümfi voolavust lümfisoontes. Rullmassaaži masinate trumli puidust pulgad masseerivad nahka ja lihaseid vastavalt kasutaja enda poolt valitud surve tugevusele.See lõdvestab, pinguldab nahka ja muudab lihased elastsemaks. Eriliselt efektiivset toimet lisab masina sisse peidetud infrapuna kiirgus, mis laiendab veresooni ja aitab kehast eemaldada sinna ladestunud mürkained tungides naha sügavamatesse kihtidesse. Infrapuna aitab soojendada lihast ja muudab selle elastsemaks, muutes sellega protseduuri efektiivsemaks. Meie masinatel on peidus ka kollageenilamp, mis spetsiaalselt valitud valguslaine sagedusega noorendab nahka. Masinate valgusteraapia, mis on eriliselt valitud toonidega, tõstab keha vastupanuvõimet ja taastab keha tasakaalu. Protseduuri toime on teadlaste ja kasutajate poolt üle maailma tõestatud ning masinad on saanud hulgaliselt auhindu keha salendamise ja tervendamise valdkonnas.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Auhinnatud rullmassaaž, mis stimuleerib lümfi toimet, parandab lümfi voolavust lümfisoontes, lõdvestab, pinguldab nahka ja muudab lihaseid elastsemaks, laiendab infrapuna kiirguse abil veresooni ja aitab eemaldada kehast toksiine, aitab nahka noorendadakollageenilambi abil, tõstab keha vastupanuvõimet ning taastab keha tasakaalu

Tähtis:

Alates 16. eluaastast. Vastunäidustused: südamepuudulikkus, kasvajad, vähktõbi, tuberkuloos, rasked neeruhaigused, äge põletik, maksapõletik, arterite ummistus, süvaveenitromboos, kilpnäärme talitlushäired ja haigused, haavad ja haavandid, rasedus, imetamine.

Asukohad: Pargi 13a,Tallinn, nomme@kehasalong.ee, 372 56714338; Sõpruse pst 2a, Tallinn, kristiine@kehasalong.ee, 372 5653126; Malmö 21, Pärnu, parnu@kehasalong.ee, 372 53734735; Ropka tee 19, Tartu, tartu@kehasalong.ee, 372 56233149; Tallinna tn. 16, Rakvere, rakvere@kehasalong.ee, 372 56248672; Lossi 10, Kuressaare; Narva, Puškini 15a, 372 51939259; Võru, Friedrich Reinhold Kreutzwaldi 115, 37258652360; Vabaõhumuuseumi tee 2a, Tallinn  +372 57823643;

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Beautiful me; Tallinn; Pärnu; Tartu; Rakvere; Kuressaare; Haapsalu; Võru
Kestvus: 56 minutit
Osalejate arv: 1
Riietus : Riietus antakse kohapeal
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Hoolduse tüüp: Terve keha
Riik: Eesti
Linn: Tallinn, Pärnu, Tartu, Kuressaare, Haapsalu, Rakvere, Võru
Regioon: Harju maakond, Tartu maakond, Pärnu maakond, Saare maakond, Lääne-Viru maakond, Lääne maakond, Ida-Viru maakond, Võru maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine
  • Valik

132,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +132

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Beautiful Me rullmassaaž
Leia sobiva asukohaga salongi kontaktandmed sektsioonist "Tähtis informatsioon"
Google 4.9 / (164)
  • Väga hubane ja super teenindus
  • Väga armas koht, super teenindajad Moonika ja Eve :) väga mõnus massaaž :)
  • Väga tore ja sõbralik vastuvõtt. Kuna olin seal esimest korda, siis tehti kõik ilusti enne seanssi selgeks. Massaži ajaks anti ka pudel vett ja riided, mis oli meeldiv üllatus. Sobib ka meestele ?
  • Väga kena ja hubane koht. Soovitan kõigil vähemalt korra rullmassaaži proovida (kui just ei ole vastunäidustusi). Personal on sõbralik. Üldiselt tekitab kõik seal hea tunde.
  • Esimese korra kohta väga kõrgelt meelestatud. Pean välja tooma teenindaja Kertu (loodan, et mäletan nime õigesti), kes särab oma tööd tehes ja andis endast 100%, et klient oleks rahul. Kohtan väga harva nii professionaalset klienditeenindajat. ??
Kommentaarid