facebook

Saunateraapia keha koorimise ja meemassaažiga kahele metsaspaas

Kinkekaardi tasuta kohaletoimetamine!

Maavägiste pärimusmeditsiinikeskus pakub Teile hoolitsusi nii kehale kui ka meelele. Erinevaid hoolitsusi saate kogeda läbi Eesti traditsiooniliste hoolitsuste. Valikus on nii kuputeraapia, soonetasumine, saunarituaalid ning palju muud.

Saunateraapia ei ole mitte pelk saunaskäik, mida me oleme tavapäraselt harjunud tegema, vaid see on midagi palju enamat! Saunal on Eesti kultuuris ja pärimuses oma kindel koht. Saun on olnud läbi sajandite eestlaste pühapaik. Saunas sünniti, ravitseti haavu, tervendati ja mõeldi elu üle järele. Saun on see koht, kus Eesti inimene lõõgastub, leiab sisemise tasakaalu ja väe. Ka tänapäeval kasutab eestlane sauna jätkuvalt lõõgastumiseks ja pingetest – nii füüsilistest kui ka vaimsetest - vabanemiseks. Paljude haiguse puhul võib saunaskäimine enestunnet parandada – leevendab erinevaid hingamisteede hädasid nagu astma ja bronhiit. Kõrgenenud vererõhku aitab saunatamine kontrolli alla saada. Eriti tõhus on saun lihaste ja liigeste jäikuse korral, ka erinevad pingevalud saavad saunas leevendust.

Et sauna mõju veelgi tõhustada, pakume meie mitte lihtsalt sauna, vaid saunateraapiat. Meie saunameistrid pakuvad teile tõelise saunaelamuse:
Kõigepealt aetakse kere saunalaval kuumaks, siis tuleb väike jahutus. Taas lavale, kus saunaline heidab kõhuli ja tema nahka kooritakse looduslike segudega. Seejärel viheldakse mõnusas rahulikus tempos erilise vihtlemistehnikaga, mis kuumutab liigesed ja lihased hästi läbi ning viib saunalise meditatiivsesse teavusseisundisse..
Peale vihtlemist saab end värskendada, et järgmise ringi ajal võtta vastu meemassaaž. otse saunalaval. Kõikide lavaprotseduuride vahel saab mõnusalt lõõgastuda meie sauna eesruumis ning juua tassikese saunateed või vett. Saunateraapia järgne päeva osa on soovitav võtta vabaks, et mõnusasti rammestunud keha saaks puhkust ja ennast restartida.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 2-tunnine saunateraapia;
  • Keha koorimine;
  • Meemassaaž;
Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikkusest.
Pakkumise info
Asukoht: Metsaveere, Vetla küla, Anija vald Näita asukohta kaardil
Kestvus: 2 h
Osalejate arv: 1-2
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Hoolduse tüüp: Terve keha
Riik: Eesti
Linn: Tallinn
Regioon: Harju maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

140,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +140

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Maavägised Pärimusmeditsiinikeskus
+372 5066020