facebook

10- etapist koosnev eksklusiivne näohooldus Verde Ilustuudios Tallinn

Kas soovid lõõgastust, puhkust ning vaheldust argielust? Verde Ilustuudio pakub laia valikut iluteenuseid. Iluteenused on ka ideaalne kingiidee kui tahad pakkuda enda lähedasele hetke aega iseendale.

Naha puhastamine – kõigepealt toimub naha põhjalik puhastamine kosmeetikast ja päeva jooksul kogunenud mustusest. 

Piiling + AHA-happeid sisaldav toonik: tagab sügava piilingu efekti, regenereerib naharakke, kõrvaldab hüperkeratoosi ja naha kuivuse, suurendab naha prinkust, silub kortsud, vähendab hüperpigmentatsiooni, ahendab märgatavalt poore, normaliseerib rasunäärmete talitlust, ühtlustab nahatooni ja reljeefi. 

Ultrahelipuhastus – protseduur, mis ei tekita nahapunetust ega –põletikku, protseduuri ajal puhastatakse nahk mustusest ja naha ülakiht surnud sarvrakkudest.

Protseduur vabastab naha mustusest, komedoonidest ja vistrikest, aktiveerib naha ainevahetust. Samuti on elavnenud vereringlus, mis eemaldab nahast toksiine. "Darsonval" eemaldab põletiku ja paistetuse, kiirendab rakugenereerimist, muudab naha elastsemaks, peened jooned kaovad, normaliseerub rasunäärmete töö. Selle tulemusena paraneb psühhosomaatiline seisund: väheneb krooniline väsimus, peavalud, paraneb organismi vastupanuvõime

Krüolifting - parandab naha läbilaskvust ja tagab aktiivsete toimeainete tungimise naha süvakihtidesse. Meetod tagab stabiilse noorendamise efekti, stimuleerib naha uuenemist ja taastamist vinnilööbe, roosa akne ja nähtava veresoonte võrgustiku korral. 

Ultraheli fanorees - Tänapäeva aparaadi kosmetoloogia levinuim meetod, on kosmeetiline protseduur, mille käigus kosmeetikavahendid tungivad sügavale nahakihtidesse tänu ultraheli lainele. Samal ajal avaldub nahale nii füüsiline (ultraheli) kui ka keemiline (eritooted) mõju. Aktiivsed koostisosad kogunevad ning tungivad järk-järgult organismi, ravimi toime kestab veel mitu päeva pärast protseduuri. Fonoforees võib aidata probleemse naha puhul. Kasutatakse ultraheli põletikuvastaseid omadusi. Juba pärast mõnda protseduuri väheneb naha rasusus ja ahenevad poorid. Fonoforeesi soovitatakse naistele igas vanuses ja igale nahatüübile. Sõltuvalt individuaalsetest eripärasustest valitakse aparaadi vastav töötamise režiim.

Anti age seerum - Taastav ja toitev emulsioon näole, mis soodustab naha taastamisprotsessi. Soosib naha rakkude uuendamist, varustades nahka vajalike toitainetega, et säilitada naha funktsioonide toimimine ja kudede uuendamine.

Mask - Innovatiivnekristallselge tekstuuriga geelmask , mis niisutab kiirelt nahka ja annab särava jume. Hüaluroonhape seob endaga niiskust, soodustab keskmiste nahakihtide niisutust, kiirendab rakkude uuenemist ning võimaldab nahasisese hüaluroonhappe sünteesi kehas. Juba esimesest kasutuskorrast alates näib nahk värske ja intensiivselt niisutatud. 

Värskendav mask silmaümbruse nahale – vähendab silmaaluseid tumedaid rõngaid ja väsimuse tundemärke. 

Kreem - Biomimeetiliste peptiididega päevakreem – rahustab ja niisutab nahka.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Naha puhastamine;
  • Piiling + AHA-happeid sisaldav toonik;
  • Ultrahelipuhastus;
  • Naha vistrikest, komedoonidest ja mustusest vabastamine;
  • Krüolifting;
  • Ultraheli fonoforees;
  • Anti age seerum;
  • Mask;
  • Värskendav mask silmaümbruse nahale;
  • Kreem Biomimeetiliste peptiididega;
Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Verde Ilustuudio, Tallinn, Mustamäe tee 54, 3 korrus Näita asukohta kaardil
Kestvus: 90 minutit
Osalejate arv: 1
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Hoolduse tüüp: Nägu ja pea
Riik: Eesti
Linn: Tallinn
Regioon: Harju maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

93,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +93

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Verde Ilustuudio
verdeilustuudio@gmail.com, +372 5212163