facebook

Reiki teraapiaseanss salongis Helisev Vaikus Tallinn

Tallinas asuvas teraapiasalongis Helisev Vaikus korraldatakse meditatsioone, loenguid ning keha ja meele praktikaid. Meditatiivsed rännakud leiavad alateadvusest üles vajalikud vastused ja lahendused kõikidele probleemidele. Unikaalsed helimassaažid Tiibeti laulvate kaussidega aitavad lõõgastuda nii vaimselt kui ka füüsiliselt, loovad tasakaalu ning vabastavad blokeeringuid kehas ja meeles. Lisaks viiakse salongis läbi ka energiat andvaid kristalliteraapiaid ning harmoonilisi aroomimassaaže. 

Reiki teraapiaseanss kestab 60 minutit ning algab kliendi ja terapeudi / Reiki praktiku omavahelise vestlusega, mille käigus selgitab terapeut välja, mis on mureks või sooviks. Kliendil palutakse heita koos riietega massaažilauale pikali ning kaetakse tekiga, et klient tunneks end soojalt ning turvaliselt. Süüdatakse küünal ning pannakse mängima lõõgastav muusika. Seejärel mõõdab terapeut pendliga kliendi chakrate seisukorda, tuvastades seeläbi energiakehas blokeeringud füüsilisel, psüühilisel ja spirituaalsel tasandil ning puhastab vajadusel energiavälja.
Pärast pendliga mõõtmist asetab terapeut käed vastavalt vajadusele kliendile kehale või keha kohale neisse punktidesse, mis vajavad elujõuga väestamist. Klient võib Reiki teraapiaseansi ajal tunda kehas erinevaid aistinguid, nn. sooja, kuuma, külma, surinaid, pulseerimist ning mõningatel juhtudel isegi valu. See kõik on märk kehas toimuvatest energialiikumistest ning blokeeringutest vabanemisest. Klient hoiab terve teraapiaseansi aja silmad kinni, et lõõgastus oleks maksimaalne ning on üsna tavaline, et klient seansi ajal ka magama jääb. Kuna Reiki teraapiaseanss käivitab kliendi kehas puhastus- ja tasakaalustamisprotsessi, siis on oluline, et klient jooks pärast teraapiaseanssi ja sellest järgnevatel päevadel rohkelt gaasita puhast vett ning toituks kergemalt. Teraapiaseansi lõppedes tunneb klient end üldiselt väljapuhanuna ja täis elujõuenergiat.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 60 - minutiline lõõgastav Reiki teraapiaseanss ühele
Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Helisev Vaikus, Ahtri 12, Tallinn Näita asukohta kaardil
Kestvus: 1 h
Osalejate arv: 1
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Hoolduse tüüp: Terve keha
Riik: Eesti
Linn: Tallinn
Regioon: Harju maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

48,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +48

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Helisev Vaikus MTÜ
+3725278843; helisev.vaikus@gmail.com