facebook

Ratsamatk Muhu saare idüllilises looduses

Kas oled juba külastanud Muhu saart? Tihuse Hobuturismitalu pakub ratsutamisvõimalusi nii suurtele kui ka väikestele hobusehuvilistele. Tutvu lähemalt rahuliku Muhu saarega ja imelise loodusega. Tihuse Hobuturismitalu hobused viivad sind kaunitele metsaradadele.

Meie tasakaalukate eesti tõugu hobuste sadulates istudes saate nautida vahelduvat loodust ja avanevaid maalilisi vaateid. Ratsutamist maastikul pakume nii algajatele kui ka oskajatele.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 2-tunnine ratsamatk Muhumaa kaunis looduses. Saatja juhendamisel.

Tähtis:

Enne ratsamatka toimub juhendamine meie kogenenud ratsasaatja poolt, mis kuulub hinna sisse. Meie hobused on treenitud nii esmaratsutajatele, kui ka kogenud ratsanikele. Broneeritud aeg kuulub tasumisele, kui broneerija ei ilmu kohale või tühistab broneeringu vähem kui 24h ennem. Ratsakiivri saab meilt.

Grupi suurus (ALGAJAD):  kuni 5 ratsutajat ühe saatja kohta
Grupi suurus (OSKAJAD): kuni 11 ratsutajat ratsasaatja kohta (enamasti on grupid siiski väiksemad)
NB! Tegemist ei ole privaatmatkaga.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Tihuse talu, Hellamaa küla, Muhu vald, Saare maakond, 94741 Näita asukohta kaardil
Kestvus: 2 h
Osalejate arv: 2
Riietus : Ilmastikukindlad riided, pikad püksid ja kinnised jalanõud
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Riik: Eesti
Linn: Muhu
Regioon: Saare maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

155,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +155

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Tihuse Hobuturismi talu
+372 5148667 tihusetalu@gmail.com
Google 4.7 / (126)
  • War 2018 dort und träume seitdem davon. Wunderschöne Landschaft, sehr nette, entspannte Menschen, die eine gute Auswahl bezüglich der Pferde treffen (welche aber alle ebenso entspannt sind, bei Bedarf aber auch richtig rennen können). Die Tagesritte snd sehr malerisch.
  • Meeldis väga. Esimest korda ratsutajatel ei maksa karta, olin isegi esimest korda. Väga asjatundlikud ja sõbralikud juhendajad on. Ja loomulikult toredad hobused. Soovitan proovida kui Muhu saarele satute.
  • Kävimme 1,5 maastovaelluksella perheen kanssa. Tila oli siisti ja hevoset rauhallisia, kokemus oli mahtava meidän aloittelijoiden porukalle.
  • Tekkis spontaanne idee esimest korda elus ratsutada ja endale suureks imestuseks, helistades Tihuse tallu, oli see võimalus kohe olemas. Isegi Oktoobris, mis muidu on saarele hooaja väline aeg, ning tegevusi ja külastusi on õite vähe. Kogemus oli mega, samuti meie juhendaja. Hobused rahulikud ja väga sõnakuulekad. Soovitan külastada ka hooajaväliselt, kuna hobumatk sügisvärvide keskel, on unustamatu kogemus. Aitäh ja kindla jällenägemiseni.
  • Olles enne mitte ratsutanud, siis peale tänast tunni ajast matka, lähen kindlasti uuest.Väga sõbralik ja abivalmis meeskond kes võtsid avasüli vasstu ja juhendasid.Kindlasti soovitan minna elamus omaette
Kommentaarid