facebook

Drooni grupikoolituse "Basic" pääse ühele osalejale Kohila

Droonimaailm pakub lisaks droonide müügile ka põnevaid koolitusi. Tule ja õpi drooni juhtimist  ja lendamist Droonimaailma professionaalide juhendusel. 

Droonikoolitus “Basic” on mõeldud eelkõige alustavale või juba ala juurde jõudnud droonipilootidele. Neile, kes soovivad, et tema droon terveks jääks ning oskaksid oma õhusõidukit heaperemehelikult käidelda ja ohutuse tagada nii kodus akusid hoides kui ka drooni juhtides kolmandate osapoolte suhtes. Droonikoolituse läbinud piloot on eeskujulik droonilennutaja nii kehtivate regulatsioonide järgimisel kui ka suudab drooni ohu korral turvaliselt maandada.

Droonikoolitus “Basic” sisaldab teoreetilist ja praktilist osa, mille ajaline kestvus: 10.00 - 16.00 koos lõunapausiga Droonimaailma all asuvas kohvikus (sisaldub hinnas). Kui grupikoolitusel osalejal on droon endal olemas, siis keskendutakse koolitusel ka tema droonile. Kui osalejal drooni pole, siis saab harjutada treening drooniga – ikka seepärast, et droonikoolituse läbinud osalejal oleks tulevikus juba palju kindlam enesetunne oma drooni lennutada.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Droonikoolitus "Basic" grupikoolitusel osalemine ühele inimesele

Tähtis:

Kui juhtub olema nii, et lennuilm on kehva, siis lükkame lennupraktika päeva edasi. Grupi maksimaalne suurus on 5 inimest. 

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Droonimaailm, Risti, Urge küla, Kohila 79743, Eesti Näita asukohta kaardil
Kestvus: 6 h
Osalejate arv: 1
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Riik: Eesti
Linn: Kohila
Regioon: Rapla maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

289,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +289

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Droonimaailm
+372 68 78 770; info@droonimaailm.ee
Google 3.9 / (14)
  • Soovitan soojalt väga meeldiv ja tore koht! Annavad nõu kui vaja ja remonditööd on kvaliteetsed, teostus on kiire ja korralik ja hoiavad kõigega kursis :) (y)
  • Droonimaailmaga teeme koostööd juba ca pool aastat. Droonimaailma ja Henryt iseloomustab eelkõige: abivalmidus, professionaalsus, innovaatilisus. Olenemata ajast ja päevast on võimalik leida lahendus oma tehnilistele probleemidele või saada lisainfot (loe: näpunäiteid) drooninduse/lennutamise sujuvamaks teostamiseks. Eesti on küll väike, kuid tänu Droonimaailmale on sul võimalik Eestit hoopis teise vaatenurga alt näha. "Citius. Altius. Fortius" - mitte ainult olümpiadeviis vaid sõna otses mõttes iseloomustab see Droonimaailma tegemisi. Ustavad kliendid tänavad!
  • Teavad mida teevad, vajadusel suudavad mõleda ja pakkuda "raamist välja" ideid ja lahendusi!!
  • Oskan hinnata vaid fotode kvaliteeti. Mitte ükski teine meetod ei võimalda nii kvaliteetset ja täpset 3D kuva. Helikopterite ja lennukite omavibratsioon on kahtlemata suurem kui droonidel. Suure lahutusega piltidelt ei ole näha lähipikselite vibratsioonile viitavaid triipe.
  • Kogemused, teadmised, oskused. Tasemel tegijad! Enne kui mujalt soetad, küsi nõu ja soeta Droonimaailmast.
Kommentaarid