facebook

Mustamäe Elamus Spa ja 21+ Spa pilet ühele

Top

Mustamäe Elamus Spaas saate nautida Eesti kõige suuremat saunakeskust, kus Teid ootab 21 erilahendusega sauna, laste ala, saunabaarid ning SPA21+. Lisaks 25m 6 rajaga sportbassein ja laste treeningbassein. Et spaapuhkust veelgi paremaks muuta, pakume lisaks ka hulgaliselt erinevaid hoolitsusi, massaaže, saunarituaale ning vesiaeroobikat.Mustamäe Elamus Spa pakub mõnusat ja lõõgastavat puhkust nii lastega peredele kui ka paaridele. Lapsi ootab spaas avar ja meelelahutuslik lasteala, erinevad saunad ning lõõgastusbasseinid. Kosutavaid ja jahutavaid jooke leiab kohvikualast. Lisaks on spaa kaks väliterrassi, kus on nii rippkiiged, lamamis-ja kotttoolid ning lebolad. Lisaks saun,  mullivannid ja jahutuseks külmaveebassein.

Kord iidsetel aegadel müttasid maismaal ringi 13 müütilist saunalist, keda ühendas soov ehitada inimkonnale kõige erilisem saunade pühakoda.  Mõeldi-arutati, kuid tegudeni ei jõutud. Aja möödudes mattusid nende teadmised maapõue männiokste alla, kuhu jäid aastatuhandeteks. Kuni ühel päikeselise päeval seiklev Männivana nad uuesti leidis. Tark vanameeski  oli alati unistanud rikkalikust saunakeskusest, kus ellu viia elamusrohkeid saunarituaale. Keskusest, kus oleks ühendatud nii männimetsa võlu, eestlaste saunaarmastus kui meie iidsed saunakombed. Nüüd ongi see keskus valmis. Tule ja piilu, millised on need 21 müütilist sauna, mida Mustamäe Elamus Spas leida võib ...

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Ajaliselt piiramatu Spa21+ külastus;
  • Ajaliselt piiramatu Elamus Spa külastus;
  • Hommikumantli ja rätiku kasutus;
  • 21 erilahendusega sauna koos huvitavate saunarituaalide ja saunavanadega;
  • Lõõgastusbasseinid ja 25 meetrine sportujula koos võimalusega osaleda vesiaeroobika treeningutes;
  • Lisatasu eest täiendavad suupisted ja ergutavad joogid ning hoolitsused ette tellimisel või baarist kohapeal; solaarium (0,5€ /min);

Tähtis:

SPA 21+ keskuses on sissepääs alates 18. eluaastast.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Mustamäe Elamusspa & Spa21+, Akadeemia tee 30, Tallinn Harjumaa, 12618 Näita asukohta kaardil
Kestvus: Piiramatu
Osalejate arv: 1
Riietus : Ujumisriietus ja rätik
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Riik: Eesti
Linn: Tallinn
Regioon: Harju maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

42,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +42

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Mustamäe Elamusspa & Spa21+
+372 6502000; info@elamusspa.ee
Google 4.6 / (5082)
  • Muidu hubane spa, kuid halb on see, et 21+ ala sissepääs on otse laste ala kõrval. Poleks nagu üldse läbi mõeldud kogu asja. Eriti ebameeldiv oli, kui 21+ alast tuli laste alale joobes mees, tuigerdas seal pisikeste laste vahel ja vahtis emasi.? Teenindus- liiga kiirelt tullakse pooleli olevat sööke-jooke ära võtma. Ning väga ohtlik on väljas olev tünnisaun. Poiss hakkas tünnisaunast välja tulema ning tõmbas omal jala katki lahtise kruvi tõttu. Kirjutasime sellest kohe Mustamäe Elamus Spa infosse, kuid tundub, et neid ei huvita, sest siiamaani pole meiega ühendust võetud.
  • Püüan iga nädal külastada (sisuliselt avamisest saati), aga nagu eelkõnelejad viimati kirjutanud, siis jah varasemase kogemusega on tekkinud ülerahvastus, vb on see tingitud sellest, et ajapiiranguta viimane aeg, mis on endiselt väga teretulnud:) Aga seda ülerahvastust annaks minu hinnangul muuta kindlasti saunad soojemaks panemise teel. Suurem kogus rahvast valab jahtunud ahjud veega üle ja need ei anna enam sooja, vesi lihtsalt seisab kividel, eriti välisaun, kus laupäeval lausa kaks külastajat sõnasõda pidasid teemal, kas visata leili või oodata 10 min. lihtsalt saunas laval. Sealt tekkib olukord, kus saunas inimesed ainult istuvad ja ootavad sooja, kuna pole palav ja seega pikka aega teised ei mahu sisse. Kuumus ei laseks sellel olukorral tekkida ja inimeste läbilaskvus oleks suurem. Loodan, et ahjude osas võetakse midagi selles osas ette. Kunagi ammu oli sama palju rahvast, aga saunad ei olnud jahtunud, tean omast käest võrrelda. See tuntava vahe kõigi sauna temperatuurides tekkis minu hinnangul esimese elektri kriisiga, vb. kokkusattumus:) Aga head spa-d rahvas tahab ja rahva kogus spa-s on ilmekas näide, et tegemist on hea kohaga:) Muidu 5+ Kohtumisteni! Tervitustega,
  • Spa oli meeldiva kogemuse jaoks tugevalt ülerahvastatud. Saunad olid leiged, väline kümblustünni oli jahe. Lastealas ei ole mõeldud erivanuses laste peale, üks bassein on liiga sügav ja teine on liiga madal. Põrand jättis evapuhta mulje. Jaapani vann oli hea.
  • Külastasime koolivaheajal ja Spa oli väga ülerahvastatud. Lisaks lastele veel bussitäite võõrkeelsete pensionäridega, kes lükkasid minu lapse soolasaunast lihtsalt välja! Ei kutsu igatahes enam sinna!
  • Jäime sõbrannaga väga rahule 21+ spaaga ? eriti meeldisid saunavanaga rituaalid.. mõnus chill koht kus lihtsalt aeg maha võtta ? kosutavad saunad, kokteilid, suupisted ja lihtsalt rahu argipäeva rutiinist ?? ainuke miinus on amortiseerunud duŝŝi otsikud ??? aga see köki möki ja ei rikkunud meie elamust ?
Kommentaarid