facebook

FILTRID

  • Elamuse tüüp
  • Majutus ja puhkus (1)
  • Hind
  • alates 100 € kuni 200 € (1)
  • Osalejate arv
  • 2 (1)
  • Liik
  • Soodustus (1)
  • Teenusepakkuja
  • Tulpės sanatorija (1)
  • Riik
  • Leedu (1)
  • Näita filtreid
  • Linn Leedu
  • Birštonas (1)

Tulpės sanatorija

Tulpes sanatoorium on Birštonis üks tuntumaid ja hinnatud teenusepakkujaid, kes loob klientidele ainulaadseid ja elustavaid elamusi. See sanatoorium asub kaunis keskkonnas, Birštonase kuurordis, pakkudes klientidele ainulaadset võimalust lõõgastuda ja jõudu taastada.

Tulpe sanatooriumi üks populaarsemaid teenuseid on ööbimine koos toitlustuse ja spaaprotseduuridega. See on suurepärane võimalus klientidele nautida täisväärtuslikku puhkusekogemust, mille käigus saavad nad lisaks sanatooriumi spaaprotseduuridele nautida ka mugavat majutust ja maitsvaid toite.

Sanatoorium pakub ka spaamõnustega lõõgastuspakette kahele, mis on suurepärane valik neile, kes soovivad lähedasega lõõgastavat kogemust jagada. Kahekohaline heaolukompleks annab võimaluse mitte ainult lõõgastuda ja spaahoolitsusi nautida, vaid ka tervisetegevusi ja harjutusi jagada.

Üks eksklusiivseid teenuseid Tulpes sanatooriumis on tervisekompleks "Black Gold". See kompleks sisaldab ainulaadset protseduuri, mis kasutab kohalikke loodusvarasid (must muda), pakkudes seeläbi klientidele eksklusiivse ja tervendava kogemuse.

Tulpes sanatoorium on kuulus ka oma professionaalse ja sõbraliku personali poolest, kes on alati valmis hoolitsema klientide heaolu ja mugavuse eest. Sanatoorium on suurepärane valik nii lõõgastumise ja puhkuse otsijatele kui ka neile, kes soovivad parandada oma tervist ja heaolu. Siin ootavad kliendid kõrgeima kvaliteediga teenust ning meeldivat ja värskendavat õhkkonda, mis pakub erakordse kogemuse.

Näita rohkem
Tulpės sanatorija
Tulpės sanatorija Google 4.5 / (551)

Kui tunned end sageli väsinuna, ei huvita sind enam tavapärased südamelähedased tegevused ning elu tundub hall – pead puhkama! Puhkus on suurepärase tervise ja heaolu lahutamatu osa. Kuid selleks, et see oleks kvaliteetne ja tooks pikaajalist kasu, on väga oluline leida tasakaal, kombineerides rahu protseduuride ja tegevustega, mis tugevdavad keha ja suunavad vaimu positiivselt.

Kvaliteetseks puhkuseks pole vaja välismaale reisida. Suurepäraseks puhkuseks võite valida ka Leedu kuurorte, mis on teile lähemal. Üks parimaid tervise- ja puhkekuurorte on Birštonas . Birštonas on juba ammu kuulus oma mineraalvee, ravivate mudavannide, muinasjutuliselt kauni looduse ja külastuskohtade poolest. Suurepärane koht vaikseks puhkuseks ja terviseks Birštonis - sanatoorium "Tulpė".

Sada aastat tegutsenud sanatoorium kutsub külla kõiki, kes soovivad pingeid ja väsimust maandada, tervist parandada või lihtsalt suurepäraselt puhata. Sanatooriumi aastatepikkuse kogemusega töötajad kutsuvad teid kasutama kõike, mida Birštonase loodusrikka ja puhta looduse kant pakub.

See on Birštonis esimene sanatoorium, mida iseloomustavad pikaajalised traditsioonid mineraalvee ja ravimudaga ravimisel. Sanatoorium asub kuurordi ühes maalilisemas kohas - vanas pargis, kus külastajad saavad nautida imelist Nemunase maastikku ja looduskeskkonda, mis tugevdab veelgi protseduuride tervendavat jõudu ja võimaldab ammutada energiat. ja jõudu. Tule sanatooriumisse "Tulipes" ja taasta oma kaotatud füüsiline ja vaimne jõud!

"Tulpė" sanatoorium Birštonis

Sanatoorium "Tulpė" on suurepärane koht individuaalseks lõõgastumiseks, kui soovite põgeneda linnakärast, kuid sanatooriumi peamine ja tugevaim külg, mis toob siia igal aastal palju inimesi Leedust ja teistest riikidest, on terviseprogrammid ja spaaprotseduurid .

Sanatooriumis saab ravida seedesüsteemi, liikumis- ja tugisüsteemi haigusi. See on suurepärane koht neile, kes soovivad võidelda emotsionaalse või füüsilise väsimuse, pingete, pideva stressi, psühhosomaatiliste haigustega. Iga sanatooriumi klient valib arsti abiga välja asjakohased ja kohandatud ravi-, heaolu- või lõõgastuskompleksid, mis aitavad vabaneda väsimusest, parandada tervist ning pakkuda head tuju ja värskust.

Kui soovite lihtsalt jõudu taastada ja enda eest hoolitseda, on sanatoorium koostanud spetsiaalsed heaoluprogrammid, mis sisaldavad hoolikalt valitud protseduure ja muid tegevusi täielikuks lõõgastumiseks. See võib olla ühe-, mitmepäevane või nädalavahetuse heaolu- ja raviprogrammid, siin rakendatakse ka sanatoorset ravi.

Üks populaarsemaid puhkekomplekse on 3-ööbimine kahe spaahooldusega sanatooriumis "Tulpė" Birštonis. Selle viibimise ajal naudite iga päev maitsvat hommiku- ja lõunasööki, saate individuaalse arsti konsultatsiooni ja terviseplaani koostamist, basseini- ja saunakompleksi külastust, basseinis või jõusaalis võimlemist ning mineraalvee pärlivanni külastust. või süsihappevann.

Sind ootab ka selja- ja taljemassaaž või kogu keha lõõgastav massaaž. Pärast kõiki protseduure saate puhata ja lõpuks lõõgastuda, valides aroomiteraapia - muusikateraapia või inhalatsiooni ravimtaimedega.

Nii tervendavaid kui ka SPA-protseduure tehakse kasutades allika mineraalvett, ravimuda, erinevaid eeterlikke õlisid, ürte, mett, kohvi, šokolaadi ja muid lõputute kasulike omadustega loodustooteid. Sanatooriumis "Tulpė" teostatavaid spaaprotseduure saab valida vastavalt iga kliendi vajadustele: kehasalendav, tselluliidiravi, keha detoksikatsioon, naha niisutamine, näohooldus, eriprotseduurid meestele jne.

Siit leiate ravimuda, inhalatsioonide, ravivannide, füsioteraapia ja füsioteraapia, basseini- ja saunakomplekside ning ravimassaaži kategooriad, kus igaüks neist sisaldab erinevaid spaa- ja raviprotseduure, mille teostamisel abistab arst. sanatoorium, et valida õige.

Need protseduurid aitavad parandada tervist, lõõgastuda ja taastada kaotatud füüsilist ja vaimset jõudu ning tunda sisemist rahu ja harmooniat. Päevane heaolukompleks kahele Birštonis sanatooriumis "Tulpė" on mõeldud neile, kes otsivad lühikest, kuid tõhusat puhkust ilma ööbimiseta.

See heaolukompleks sisaldab basseini- ja saunakompleksi külastust, kogu keha koorimist ja massaaži ning mudamaski. See on suurepärane valik neile, kellel pole palju vaba aega, kuid kes otsivad võimalusi kiireks ja kvaliteetseks lõõgastumiseks.

Sanatooriumi külastajad saavad peatuda kahes elumajas. Üks neist - "Valge Villa" - on ehitatud 2015. aastal, seega on siin kõik toad värskelt ja kaasaegselt sisustatud. Siit leiate ühe- ja kahekohalisi tube, aga ka kortereid kogu perele või kööginurgaga tube.

Soovi korral saate valida avara rõduga toa, kust saate nautida imelisi vaateid Birštonase kuurordile või Nemunase jõe voolule. Kõik see loob rahustava meeleolu ja võimaldab nautida looduse erilist suurepärasust. Sanatooriumis on 3 klassi tuba - standard, mini-sviit ja peretuba.

Erinevalt tavatoast saad minisviidis rõduga toa, kust avaneb vaade pargile või Nemunasele. Peretoas on samad mugavused nagu minisviidis, kuid peretuba on palju suurem, 2 või 3 eraldi tuba ning mõnes on lisadiivanvoodi.

Sa ei tea, milline puhkekompleks kinkida, millised spaaprotseduurid on kõige sobivamad? Kinkekaart Birštonis asuva sanatooriumi "Tulpė" jaoks on suurepärane väljapääs, mille jaoks saab kingi saaja valida endale sobivaima puhkuse.

Puhkamine sanatooriumis "Tulpė" sobib erinevatele vanuserühmadele - lastele, teismelistele, täiskasvanutele, pensionäridele, nii et tegevust ja ruumi jätkub igale sanatooriumikülastajale.

Hinnad ja broneeringud sanatooriumis "Tulpė".

Birštonis asuvas sanatooriumis "Tulpė" ei ole ettetellimine vajalik, kuid tuleb meeles pidada, et peamiste talvepühade ajal pole saabumine võimalik. Kõik muu info on kirjas kinkekaardi pakkumise rubriigis, seega pole põhjust karta, et eeltingimustest ei teavitata.

Kinkekaartide hinnad ööbimiseks sanatooriumis "Tulpė" algavad 98€. Kui te ei saa hetkel sellist summat eraldada, siis ärge muretsege! Meie sortimendist leiate kinkekaarte, mis ei sisalda ööbimist, kuid sisaldavad heaoluhooldusi - see on suurepärane võimalus inimestele, kellel on alati kiire ja kellel pole aega tervet päeva lõõgastuda.

Näiteks heaolukompleksi kupongi hind algab vaid 50€! See kompleks sisaldab basseini- ja saunakompleksi külastust, kogu keha koorimist ja massaaži ning mudamaski. See on suurepärane valik kiireks lõõgastumiseks.

"Tulpe" sanatooriumi kinkekaart

Birštonis asuva sanatooriumi "Tulpė" kinkekaart rõõmustab kõiki, olenemata soost, vanusest või kinkimise ajast. Lõppude lõpuks väärib igaüks meist puhkust, enesearmastust ja rahu, eks? Sanatooriumi "Tulpė" maagilised, tervist parandavad protseduurid ja kvaliteetne puhkus pole mitte ainult kirjeldused meie pakkumiste rubriigis, vaid ka külastajate positiivne tagasiside.

Nii et ära oota midagi ja tule Birštoni "Tulpės" sanatooriumisse ja kingi endale hetk õndsust ja puhkust! Soovime teile toredaid elamusi, head puhkust ja mõnusat viibimist sanatooriumis "Tulpė" Birštonis!