facebook

FILTRID

  • Elamuse tüüp
  • Majutus ja puhkus (1)
  • Kinkekaardid (1)
  • Hind
  • alates 50 € kuni 100 € (1)
  • alates 100 € kuni 200 € (1)
  • alates 200 € kuni 400 € (1)
  • enam kui 400 € (1)
  • Osalejate arv
  • 1 (1)
  • 2 (1)
  • 3 (1)
  • 4+ (1)
  • Teenusepakkuja
  • Eglės sanatorija Druskininkai (1)
  • Riik
  • Leedu (1)
  • Näita filtreid
  • Linn Leedu
  • Birštonas (1)
  • Druskininkai (1)
  • Vilnius (1)

Eglės sanatorija Druskininkai

Eglė sanatoorium on üks Leedu juhtivaid heaolu- ja puhkekeskusi, mis pakub kõrgeima kvaliteediga teenuseid nii Druskininkais kui Birštonis. See sanatoorium on tuntud oma pikaajaliste heaolukogemuste ja ainulaadsete protseduuride poolest, mille eesmärk on parandada tervist ja heaolu.

Üks Eglė sanatooriumi pakutavatest teenustest on 2 või 3 ööpaketid kahele, mis sisaldavad 11 või 15 protseduuri. Need paketid on ideaalne valik neile, kes soovivad põgeneda igapäevastressist, taastuda ja terveneda sanatooriumi pakutavate heaoluhoolitsuste abil.

Lisaks pakub sanatoorium ka pikemaajalisi pakette, näiteks 6 ööd ühele inimesele koos 30 hooldusega, neile, kes otsivad terviklikku heaolu taastamise programmi ja soovivad erinevate protseduuride kompleksi, mis aitab taastada füüsilist ja emotsionaalset tervist.

Eripaketid peredele, näiteks 2 ööd perele 11 protseduuriga, on Eglė sanatooriumi teenuste lahutamatu osa. Need pakkumised võimaldavad kogu perel koos lõõgastuda ja heaoluhooldusi nautida, edendades pere suhtlemist ja heaolu.

Lisaks pakub Eglė sanatoorium ka erinevaid lisateenuseid, nagu massaažid, füsioteraapia, basseinikompleks, spaahoolitsused jm, andes igal külalisel võimaluse leida endale sobivaim ja kasulikum heaolulahendus.

Näita rohkem
Eglės sanatorija Druskininkai
Eglės sanatorija Druskininkai Google 4.3 / (405)

Kui tunned end sageli väsinuna või otsid võimalusi kaotatud füüsilise ja hingelise jõu taastamiseks ning väljakujunenud keskkonda ja igapäevarutiini muutmiseks – hellita ennast või oma lähedast kinkekaardi või sanatooriumireisiga! Birštonis ja Druskininkais asuv tervisekeskus "Eglės sanatorija" on Leedu põliselanikke ja väliskülalisi paelunud juba aastaid. "Eglė sanatoorium" 2023. aastal. pälvis ESPA peamise innovatsiooniauhinna.

Ja kus sa muljet ei avalda: iga sanatooriumis viibimine on nagu lühike puhkus, mida tahaks ikka ja jälle korrata. Imeline looduskeskkond, maitsev toit, rahu, sanatooriumi hubane miljöö ning hooliv, lahke ja tähelepanelik heaolukeskuse personal lubavad unustada ja nautida iga hetke. Kingi endale või oma lähedastele heaoluhetki!

Eglė sanatoorium Birštonis

Kui plaanite lähiajal viibida Birštona linnas või olete linna kohalik elanik ja soovite lihtsalt väljakujunenud keskkonda muuta - kutsume teid tulema Birštonasse "Eglės sanatooriumisse"! "Eglės sanatorija" Birštonis asub Nemunase aasa regionaalpargis. Unikaalses asukohas asuvat sanatooriumi ümbritseb vapustava iluga loodus, mida saate imetleda otse oma toa aknast! "Eglės sanatorija" Birštonas kutsub proovima erinevaid tervendavaid protseduure, mis hellitavad ja tugevdavad keha ning lõõgastuvad kaasaegsetes, kaasaegsetes ja mugavates tubades. Siin saate külastada ka saunade ja basseinide kompleksi, mis aitab teil veelgi rohkem lõõgastuda. Hämmastav loodus, ainulaadne asukoht, suurepärased hoolitsused, hea puhkus, avar bassein ja lõõgastus saunas - mis saaks olla parem, eks?

Eglė sanatoorium Druskininkais

Birštonasesse reisimise asemel võite valida Druskininkai ja puhata ka Eglė sanatooriumis, Druskininkais. "Eglė sanatorija" Druskininkai asub kesklinnast eemal ja on ümbritsetud hämmastava kauni loodusega. Siin saate nautida mitte ainult suurepärast puhkust, vaid proovida ka tervendavaid protseduure, basseini- ja saunakompleksi, lõõgastuda ja puhata suurepäraselt. Kaunis loodus, tervist tugevdavad protseduurid ja kvaliteetne puhkus - retsept suurepärasteks muljeteks ja headeks elamusteks!

Palju protseduure

"Eglės sanatorija" on kuulus oma mineraalveeallikate ning pakutavate terviseprogrammide ja protseduuride poolest. Siinviibimise ajal saate proovida tervendava mineraalvee ja tervendava mustvalge muda eeliseid. Samuti saab nautida Gintaro SPA tuntud rituaale, spaa lõõgastusprotseduure, massaaže, rühmafüsioteraapiat, ravivanni, ravimuda, haloteraapiat, inhalatsiooni, audiovisuaalset lõõgastust, aroomiteraapiat ja ülejäänud protseduure, mida on rohkem kui 100 in kokku! Nii suur hulk protseduure ei anna mitte ainult valikuvabadust, vaid aitab taastada kaotatud füüsilist ja vaimset jõudu ning tunda sisemist rahu ja harmooniat.

Täielik mugavus

"Eglė sanatoorium" ruumid on avarad ja hubased mõlemas linnas. Ööbida saab kaasaegsetes ühe-, kahe-, omavahel ühendatud kahekohalistes tubades, deluxe-korterites, puuetega inimestele kohandatud tubades ja isegi allergikutele mõeldud tubades - need toad on kaetud allergiavastase põrandakattega! "Eglės sanatorija" hoolitseb oma klientide eest, näiteks Druskininkai sanatooriumis pakutakse klientidele võimalust valida soovitud mugavustase: Economy , Standard ja Comfort , millest igaühel on oma eelised.

Pakkumise leiab igaüks endale

3 ööd heaoluprogrammiga ühele, nädalavahetus kahele 12 protseduuriga, 3 ööd ühele 5 protseduuriga... "Eglės sanatorija" pakub palju pakkumisi, nii et igaüks leiab endale meelepärase. Positiivsed ülevaated ja taskukohased hinnad räägivad enda eest! Erinevad pakkumised algavad 100€. See on suurepärane investeering teie ja teie lähedaste tervisesse. Nii et ärge oodake midagi ja minge oma kallima, perega puhkama või veetke aega ainult iseendale – pärast korralikku puhkust muutub ju töö tegemine ja suhete arendamine lihtsamaks! Samuti saate osta vautšereid, mille eest saate valida "Eglės sanatorija" Birštonase ja "Eglės sanatorija" Druskininkai teenused.

Avastage loodusega ümbritsetud rahu – "Eglės sanatorija" Birštonas ja "Eglės sanatorija" Druskininkai spetsialistid hoolitsevad teie tervise, heaolu ja parimate elamuste eest. Kinkekupong Eglė sanatooriumide külastamiseks Birštonis või Druskininkais on suurepärase puhkuse, parema tervise ja unustamatute elamuste tagatis! Soovime teile head puhkust Eglė sanatooriumides.