facebook

Lõõgastavpakett tõeline RELAX Laavakivimassaaž koos refleksoloogiaga

-42%
Top SOODUS!

Laavakivimassaaž on Hiina traditsioonilise meditsiini yin ja yang meridiaanide süsteemi bioaktiivsete punktide refleksitsoonide mõjutamine laavakivi tükkidega, mis suure rauasisalduse tõttu on suure soojusmahtuvusega. Kivimassaaž on tuhandeid aastaid vana raviviis, mida kasutati nii idamaades. Laavakivimassaaž on suunatud eelkõige sisemise energia tasakaalustamisele. Kivimassaaz toidab elujõudu nii füüsiliselt kui ka vaimselt. Kehale asetatakse eelnevalt soojendatud laavakivid. Nahaga kokku puutudes hakkavad need edasi andma soojust ja päikesest päritud energiat, mis vähendab lihaspinged, laiendab veresooni, reguleerib seede-, ainevahetus- ja hormonaalsüsteemi. Soojusega avanevad ka energiakanalid ja vabanevad energiablokid ning tänu sellele tõuseb kogu organismi toonus ja energeetika tasakaalustub. Refleksoloogia ehk tsooniteraapia on lõdvestusteraapia mis põhineb avastusel, et organism peegeldab informatsiooni oma organite seisunditest jalatalla pinnale kindlatesse tsoonidesse. See teraapia kogub üha enam populaarsust ning põhineb mõistmisel, et kõik kehaosad on omavahel seotud kanaleid pidi, läbi mille voolab energia

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 60- minutilist massaažiseanssi

Tähtis:

Peale seanssi joo palju vett! Seda on vaja selleks, et aidata kehal peale ravi mürkidest puhastuda Ära joo kohvi ega musta teed. Puhka! Kui sa askeldad palju ja teed pingutust nõudvaid harjutusi, siis ei saa sa ravist täit kasu.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: DrFish, Paldiski mnt 4, Tallinn
Kestvus: 1 h
Osalejate arv: 1
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Hoolduse tüüp: Terve keha
Majutuse hooaeg: Aastaringselt
Riik: Eesti
Linn: Tallinn
Regioon: Harju maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

35,00 €

-42 %

60,00 € *Tavaline hind ostes teenusepakkujalt

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +35

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Spa Balance
+37251974888 +37255613281
Google 4.6 / (9)
  • Mul on kinkekaardid, mis aeguvad kahe nädala pärast. Sain need sünnipäevaks. Kirjutasin juba kaks kuud varem ja olen korduvalt veel kirjutanud aja broneerimise sooviga, aga mitte keegi ei vasta. Samalt üld-e-maililt on varem küll vastatud, kuid siis ma ei kirjutanud esmases kirjas, et tulen kinkekaardiga. Seega kinkekaartide eest ostetud teenust kasutada ei saa. Kolm kinkekaarti “vastu taevast”. Pettuslik hõng.
  • Käisime lastega Garra Rufa kala massaažil. Kalakesed olid lahedad, lastele väga meeldisid! Tuleme kindlasti veel!
  • Suurepärane!!!?
  • Super massaaž, väga viisakas ja professionaalne teenindus, aga Kalad teevad pediküüri parem kui aparaat . Väga soovitan ja kindlasti tulen tagasi
  • Tere! Tahaks öelda, et meile tütrega väga meeldis spa kogemus! Väga sõbralik ja lahke naisterahvas? Massaaž laava kividega oli üli hea ja tütar naudis kalasi! Väga soovitan ära proovida?? varsti tuleme uuesti!?
Kommentaarid
  • Kinnitatud
    Väga lõõgastav ja mõnus! Soovitan eriti kõigile, kellel on kuiv nahk. Massaaži ajal kasutatud õlid niisutasid nahka ja pärast oli nahk siidiselt pehme.