facebook

Lõõgastav, soojendav ja rahustav pakett jalgadele

-38%
Top SOODUS!

Soovitame eksootilist nahahooldusprotseduuri – Kalateraapiat. Doktorkalad (Garra Rufad) puhastavad ja koorivad su jalgu, toitudes pindmistest surnud naharakkudest. Samas teevad kalad ka mikromassaaži, mis toniseerib nahka ning parandab vereringet. Lahkud töökate kalade juurest pilkupüüdvalt kaunite jalgade ja suure tänutundega. Laavakivimassaaž leevendab järgnevaid probleeme: stress, immuunsüsteemi nõrkus, külmetavad jalad, lihasvalu, ainevahetushäired, põlvevalu, verevarustushäired, vähene energia, jalavalu, ülepinge. Viimasena ootab ees šokolaadimassaaž. See on sensuaalne massaaž kehale ja vaimule. Šokolaadimassaaž peletab halva meeleolu ja täidab õnnetundega, viib eemale argipäevast ning hellitab keha. Massaažiks kasutatakse šokolaadi massaažikreemi kakaoga, mille komponentideks on: kakao, kakaoõli, meevaha ja vitamiinid. Šokolaadil ja šokolaadiaroomil on tugev rahustav mõju. Šokolaad parandab ainevahetust, niisutab, taastab ja toidab nahka. Šokolaadimassaaž on hea valik, sest šokolaad sisaldab vitamiine ja antioksüdante, mis soodustavad toksiinide väljaviimist organismist, samuti stimuleerib šokolaadi aroom immuunglobuliini A teket, mis kaitseb organismi mikroobide ja viiruste vastu. Eriti kasulik on protseduur neile, kes kannatavad südameveresoonkonna haiguste all ja on kalduvusega stressile.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Kalateraapia Garra Rufa kaladega jalgadele;
  • Sügavalt soojendav laavakivi massaaž jalgadele;
  • Šokolaadimassaaž jalgadele koos mähisega;
Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: DrFish, Paldiski mnt 4, Tallinn
Kestvus: 45 min.
Osalejate arv: 1
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Hoolduse tüüp: Jalad ja tallad
Riik: Eesti
Linn: Tallinn
Regioon: Harju maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

25,00 €

-38 %

40,00 € *Tavaline hind ostes teenusepakkujalt

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +25

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Spa Balance
+37251974888 +37255613281
Google 4.6 / (9)
  • Mul on kinkekaardid, mis aeguvad kahe nädala pärast. Sain need sünnipäevaks. Kirjutasin juba kaks kuud varem ja olen korduvalt veel kirjutanud aja broneerimise sooviga, aga mitte keegi ei vasta. Samalt üld-e-maililt on varem küll vastatud, kuid siis ma ei kirjutanud esmases kirjas, et tulen kinkekaardiga. Seega kinkekaartide eest ostetud teenust kasutada ei saa. Kolm kinkekaarti “vastu taevast”. Pettuslik hõng.
  • Käisime lastega Garra Rufa kala massaažil. Kalakesed olid lahedad, lastele väga meeldisid! Tuleme kindlasti veel!
  • Suurepärane!!!?
  • Super massaaž, väga viisakas ja professionaalne teenindus, aga Kalad teevad pediküüri parem kui aparaat . Väga soovitan ja kindlasti tulen tagasi
  • Tere! Tahaks öelda, et meile tütrega väga meeldis spa kogemus! Väga sõbralik ja lahke naisterahvas? Massaaž laava kividega oli üli hea ja tütar naudis kalasi! Väga soovitan ära proovida?? varsti tuleme uuesti!?
Kommentaarid