facebook

Telli Exitmobiili põgenemistoa haagis üritusele "Saag"

Mis? Kus?

Exitmobiil.ee on muutnud põgenemistoad liikuvaks! Meid võib leida paljudest asukohtadest üle Eesti. Seal, kus on põnevust ja mängijad, kes armastavad väljakutseid, oleme ka meie.

Exitmobiili saab kutsuda oma üritusele. Olgu selleks sünnipäev, suvepäevad, pulmad või organisatsiooni “team-building” – Exitmobiiliga on närvikõdi, põnevus ja meeldejäävus garanteeritud. Olge valmis lahendama põnevaid ülesandeid ja põgenema lootusetuna näivast olukorrast. Põgenemistoaga on kaasas mängujuht, kes varustab mängijaid vajalike teadmiste ning seadmetega. Korraga saab mängida 2-4 inimest. Mänguaeg on 35 minutit.

Escape room: Saag

I want to play a game. Sinuga juhtus kõige halvem asi, mis juhtuda saab: oled psühhopaadist sarimõrvar Jigsaw meelevallas. Ketiga kinni aheldatuna tundub, et väljapääsuvõimalust justkui polekski. Saad oma surma siiski vältida, kui leiad 35 minuti jooksul väljapääsu läbi katsumuste, mis nõuavad meeskonnatööd ja teravat mõistust. Kas suudad vastu seista oma suurimatele hirmudele ja mängida mängu, kus võidulootus on minimaalne?Live or die, make your choice.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 3 tunnine põgenemistoa haagise rent;
  • Mängujuhi instruktsioon;

Tähtis:

Korraga saab mängida 2-4 inimest. Kingitus ei sisalda transporti, see lepitakse kokku teenusepakkujaga. Enne veenduda, et Teie soovitatud asukohale on põgenemishaagisel ligipääs.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Asukoht kokkuleppel teenusepakkujaga. Üle Eesti.
Kestvus: 3 tundi
Täpne osalejate arv: 16-24
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Riik: Eesti
Linn: Kogu Eesti
Regioon: Harju maakond, Hiiu maakond, Lääne maakond, Põlva maakond, Valga maakond, Järva maakond, Jõgeva maakond, Saare maakond, Võru maakond, Rapla maakond, Viljandi maakond, Lääne-Viru maakond, Pärnu maakond, Ida-Viru maakond, Tartu maakond, Põltsamaa
Tähtis informatsioon: none
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine
  • Vali check-in aeg

300,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +300

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Exitmobiil.ee
Exitmobiil.ee