facebook

"Maavägiste" energiat andev meemassaaž Tallinn

Maavägiste pärimusmeditsiinikeskus pakub Teile hoolitsusi nii kehale kui ka meelele. Erinevaid hoolitsusi saate kogeda läbi Eesti traditsiooniliste hoolitsuste. Valikus on nii kuputeraapia, soonetasumine, saunarituaalid ning palju muud.

Meemassaaži on kasutatud nii Aasias kui Venemaal juba ammustel aegadel. Meemassaaž parandab verevarustust ja maandab lihaspinget, mis tekib jääkainete kogunemisest. Vere ja lümfiringe kaudu aitab see väljutada organismist jääkaineid, stimuleerib naha aluskoe ja verevarustuse tööd. 
Meemassaaž aitab tõhusalt võidelda tselluliidiga ja puhastab nahapoore. 
Mett kasutatakse kleepainena, mille abil on võimalik organismist eemaldada “saastunud” energiat.Massaaži toimel puhastuvad energiakanalid ja energia hakkab neis jälle vabalt voolama, paraneb vereringe naha aluskihtides ja lihastes. Mesi seob mürke ja kiirendab nende väljaviimist organismist.
Massaaž mõjub hästi vananevale ja lõtvuvale nahale, seda toniseerides ning tugevalt trimmides. Meemassaaži võib kasutada ka ühe osana tselluliidivastases ravis. Protseduur silub nahaaluseid tihendeid, seetõttu muutub nahk peale massaaži siidiseks. Vastunäidustuste puudumise korral võib seda teha ka näole – toniseerib, trimmib, puhastab ja tõstab näonahka. Meemassaaži ei maksa segi ajada endale saunas mee pealemäärimisega. Aitab suurepäraselt ka külmetushaiguste puhul. Teatud määral võib seda isegi võrrelda kuppude panemisega, kus samuti mõjutatakse aktiivselt selga. Masseerida võib ka rinnaesist ja liigeseid, kuid mitte mingil juhul siis, kui inimesel on veenilaiendid. 
Pärast meemassaaži on soovitatav palju juua, klaasike punast veini on hea, sest see lõdvestab lihaseid. Massaažis oleks soovitav käia kord nädalas, tselluliidi puhul saab paremaid tulemusi tihedama, 8-10 korra ravikuuriga, 2-3 korda nädalas. Pärast protseduuri pannakse patsient mõneks minutiks hauduma rätiku alla ja seejärel puhastatakse.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 1-tund energiat andvat meemassaaži.

Tähtis:

Soovitav on massaažile minna tühja kõhuga ja eelnevalt jalad raseerida. Keha peab olema puhas ja kreemitamata, vastasel korral mesi ei imendu. Protseduur võib olla valulik, kuid just valu on see, mis juhatab massööri probleemsete kohtadeni. Reeglina on valus vaid esimene protseduur, järgnevad korrad on meeldivamad.

Meemassaaž ei sobi:
Allergia mee suhtes, nahahaavad, ägedad põletikud, kõrgvererõhutõbi, südame rütmihäired, südame stimulaator, ei sobi lastele ja rasedatale, maksa või neerukahjustus, palju sünnimärke, väga karvasel inimesel raskesti talutav

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Luha 9/1, Tallinn Näita asukohta kaardil
Kestvus: 1 h
Osalejate arv: 1
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Hoolduse tüüp: Selg
Riik: Eesti
Linn: Tallinn
Regioon: Harju maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

44,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +44

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Maavägised Pärimusmeditsiinikeskus
+372 5066020
Google 5 / (14)
  • Relax and peacefull atmosphere
  • Kristiina is a very welcoming massage therapist. She has good knowledge and gave me perfect instructions. Her place spreads a relaxing atmosphere and makes you calm. It's clean and neat as well. I can recommend the Estonian massage if you are stiff and tired from all the walking in the town. Book it for the evening so nothing stops you from going to bed right after it. Kristiina puts a lot of time and passion into her work. All in all a great place to get a massage and totally worth the money.
  • Had a wonderful sauna therapy session with Kristiina. Very knowledgeable and answered my many questions with ease. Highly recommend for a relaxing, authentic Estonian spa experience.
  • An amazing massage experience unlike anything I have had before. You can also have leech therapy here although I did not have time to try it
  • Väga meeldiv teenindus, soovitan kindlasti sinna minna :)
Kommentaarid