facebook

Veiniõhtu kahele Restoranis "Loft ja Ürdid" Tallinnas

Kas naudid nii restoraanidest kui ka veinist? Seega veiniõhtu kahele Restoranis "Loft ja Ürdid" on täiuslik valik.

Romantiline õhtu sisaltab maitsva tapase valiku koos majaveiniga. Veetke eriline õhtu koos kallimaga ja nautige maitseelamust.

Restoran Loft ja Ürdid on imelise ja kauni atmosfääriga ja avatud köök loob erilise kogemuse.Tere tulemast Loft & Ürtidesse!

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Tapase valik kahele;
  • Pudel majaveini;
Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Loft ja Ürdid, Vesivärava 50, Tallinn Näita asukohta kaardil
Kestvus: Kestvus pole määratud
Osalejate arv: 1-2
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Riik: Eesti
Linn: Tallinn
Regioon: Harju maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

35,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +35

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Loft ja Ürdid
+372 6660807, info@loftjaurdid.ee
Loft ja Ürdid Google 4.2 / (353)
  • nice place to have a lunch :) good value for money. quite wide range of meals. pleasant interior. i had a pasta with rabbit - and i was happy :)
  • И тысячи слов спасибо не хватит, чтобы выразить нашу сердечную благодарность за гостеприимство и этот ни с чем не сравнимый восхитительный рождественский ужин в любимом ресторане Таллинна?❤️??? Вкусно и прекрасно как всегда!!!???Особая благодарность шефу Янеку?❤️?
  • I would have to say I was overall very surprised how fancy and relaxed the whole atmosphere was. The food was exquisite and very enjoyable. The only thing that was... "interesting" was the brigade of garlic that seemed to have taken a bath in the pasta sauce. Chicken pasta with two different cheeses? I guess one of them was garlic cheese and the second was gouda with garlic! But I enjoyed it enogh to go back there to try other dishes for sure.
  • Käisime sõbrannadega sünnipäeva tähistamas. Atmosfäär meeldis, toidud olid enamvähem aga teenindus andis soovida. Kohe algul küsisin lauda kannuga vett, mille peale teenindaja esimene vastus oli, et see maksab 5€. Ma imestasin et 5€ kraanivesi? Jah kraanivesi 1l maksis 5€. Tellisime ka gaasiga vett ja soovisime jääga, aga selle peale öeldi et jääga on meil defitsiit, et äkki sobib külmiku külm vesi?! Me olime hämmingus! Aperol ei maitsenud ka nii nagu peaks maitsema, need jäid lõpuni joomata. Punane vein valati baaris klaasi ja toodi lauda, mis tegelikult nii käima ei peaks. Kus ma tean, mis veini ta mulle tegelikult valas? Seda ikka peaks kliendile isiklikult laua ääres valama! Lauda toodi ka maja leib kuhu kõrvale käis teistel või, aga meile seda ei toodud! Tellisime oma toidud ära. Kaks meist tellis ka eelroad, veise carpaccio ja rannakarbid koorekastme ja parmesaniga. Rannakarbid olid selle õhtu parimad. Väga nauditav toit. Pearoaks tellisin seapõse, mis oli liiga jahtunud, oleksin tahtnud sooja toitu, mitte jahtunud. Põsk ise maitses hästi, seal juures olnud mingi porgandi, suvikõrvitsa, kartuli-muna asi oli okei, aga sinna kõrvale ei sobinud. Risotto krevettidega nägi välja nagu riisipuder, maitse oli iseenesest hea, aga konsistents nagu pudrul. Magustoidud olid tavalised (soe brownie ja õunakook soolakaramelliga). Teenindus andis kõvasti soovida ja me polnud ainukesed, kes sellega rahul polnud.
  • Ilus atmosfäär. Viisakas teenindus. Kallimapoolsed hinnad. Proovisin vaid eelrooga ja veini, mis olid head, aga üldiselt menüü minu jaoks võibolla liiga peen. Aga õigele sihtgrupile arvatavasti tore koht.
Kommentaarid