Itaalia on veinide iseloomu mõttes kõikide võimaluste maa, itaallased on maailmale andnud omapärased veinivalmistamise tehnoloogiad nagu viinamarjade kuivatamine või vahapitseri alla suletuna käärivad dessertveinid. Riigi veinipiirkonnad erinevad oluliselt üksteisest ja toodavad nii mitmekesise iseloomuga veine, et nende tundmaõppimiseks kulub isegi kogenud veinisõbral aastaid. Itaalias on endale tähelepanu tõmmanud palju kuulsaid tootjaid ja samas on rahvusvaheliselt hinnatud veinide kõrval olemas väiketegijaid, kelle ainsaks kvaliteedikriteeriumiks on puhas, hea maitse.
Koolitusel räägime tähtsamate piirkondade viinamarjasortidest ja tehnoloogilistest omapäradest.
Võrdlev degustatsioon.
Tähtis:
Pakkumine on sobilik alates 18. eluaastast
This product is no longer in stock
Availability date: