facebook

Põnev veinide maailm osa 3: Itaalia tähtsamad veinipiirkonnad

Itaalia on veinide iseloomu mõttes kõikide võimaluste maa, itaallased on maailmale andnud omapärased veinivalmistamise tehnoloogiad nagu viinamarjade kuivatamine või vahapitseri alla suletuna käärivad dessertveinid. Riigi veinipiirkonnad erinevad oluliselt üksteisest ja toodavad nii mitmekesise iseloomuga veine, et nende tundmaõppimiseks kulub isegi kogenud veinisõbral aastaid. Itaalias on endale tähelepanu tõmmanud palju kuulsaid tootjaid ja samas on rahvusvaheliselt hinnatud veinide kõrval olemas väiketegijaid, kelle ainsaks kvaliteedikriteeriumiks on puhas, hea maitse.
Koolitusel räägime tähtsamate piirkondade viinamarjasortidest ja tehnoloogilistest omapäradest.   

Võrdlev degustatsioon.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 2.5 tunnine Itaalia veinide koolitus

Tähtis:

Pakkumine on sobilik alates 18. eluaastast

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Eesti Veiniakadeemia: Tallinn, Tartu
Kestvus: 2 tundi 30 min.
Osalejate arv: 1-2 (hind erineb, valida ülevalt "Inimeste arv")
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Riik: Eesti
Linn: Tartu, Tallinn
Regioon: Harju maakond, Tartu maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine
  • Vali inimeste arv

45,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +45

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Eesti Veiniakadeemia
Eesti Veiniakadeemia +372 5093959
Google 3 / (4)
  • Oli väga tore kokteilikoolitus! Aitäh! Saime palju targemaks!
  • Väga professionaalne ja samas meelelahutuslik :)
  • Very wrong advertising and rude communication. Total scam, which has nothing to do with hospitality.
  • Väga halb kogemus minu jaoks. Halb klienditeenindus, ükskõikne ja hoolimatu. Pettunud ettevõtte asjaajamises.
Kommentaarid