facebook

Veinikoolitus "Põnev veinide maailm" kahele

Top

Kasutage sünnipäeva soodustust -20% KÕIGELT. Koodiga: KINK7

Eesti Veiniakadeemia korraldab põnevaid veiniteemalisi koolitusi, degustatsioone ja töötube, et aidata kõikidel veinisõpradel ja huvilistel keerukas ning mitmekülgses veinimaailmas orienteeruda.

Teadmised veinidest on väga praktilise väärtusega. Koolitustel tutvustavad kogenud lektorid tähtsaimaid veinipiirkondi ja veinisorte ning annavad ülevaate erinevatest veinide valmistamise tehnoloogiatest. Õpite veine degusteerides hindama nende kvaliteeti ning seda, kuidas üks või teine veinisort maitseb ja milliste roogade kõrvale kõige paremini sobib. Koolituse tulemusena suudate paljude veinisortide seast leida enda maitsele just sobivaima ning ära tunda ka tehismaitseid ja võltsitud ning ebakvaliteetseid veine.

Nii töötuba, kui akadeemiline koolitus üheskoos, on mõeldud teadmiste täiendamiseks või harivaks meelelahutuseks igas vanuses veinisõpradele. Kursus pakub sissejuhatava ülevaate teemadest mis aitab veini hindaval inimesel paremini orienteeruda selles mitmekülgses maailmas ja olla võrdne vestluspartner toote valimisel, hindamisel, kirjeldamisel. Kursusel õpitakse veini õiglaselt hindama, võrreldakse tähtsamaid veinipiirkondi, tutvustatakse erinevaid veini valmistamise tehnoloogilisi nüansse ja räägitakse kvaliteedist. Võrdleval degustatsioonil otsime üles veinide head ja vead. Sobib osalemiseks noortest veinisõpradest kuni seenioriteni. Üheaegselt nii kaasatöötamiseks, kui soovijatele mugavaks kuulamiseks. 

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 2,5 tundi kestev veinikoolitus kahele
Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: "Eesti Veiniakadeemia", Tallinn; Tartu, Pärnu, Rakvere, Viljandi, Kuressaare, Haapsalu
Kestvus: 2 h
Osalejate arv: 2
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Riik: Eesti
Linn: Tallinn, Tartu, Haapsalu, Rakvere, Viljandi, Pärnu, Kuressaare
Regioon: Harju maakond, Tartu maakond, Lääne maakond, Saare maakond, Viljandi maakond, Lääne-Viru maakond, Pärnu maakond
Tähtis informatsioon: Vanusepiirang veiniõhtule on 18 aastat. Veinikoolitused toimuvad määratud kuupäevadel. Teenust ei pakuta juuni-juuli.
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

75,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +75

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Eesti Veiniakadeemia
+372 5093959
Eesti Veiniakadeemia Google 3 / (4)
Kommentaarid
  • Tere! Kas praegu on sellise koolituse läbiviimine raskendatud? Kas üldse toimub? Oleks huvitatud selle paketi soetamisest.Sooviks lisada veel sobivad juustud kui oleks voimalik.
    Vastus: Tere! Täname, et tunnete meie kinkekaartide vastu huvi! Koolituse läbi viimise eest vastutab koolitust pakkuv ettevõte (Eesti Veiniakadeemia). Meie kinkekaardid kehtivad 12 kuud ning juba praegu on näha, et Eesti Veiniakadeemia korraldab 2021 esimesel poolaastal koolitusi. Juhul kui koolitust ei peaks mingil põhjusel aasta jooksul toimuma on Teil võimalik kinkekaart vahetada mõne teise sama väärtusega teenuse vastu. Juustude lisamise kohta tasub uurida Eesti Veiniakadeemiast. Rõõmsat pühadeaega soovides, KingitusteSaar.ee administratsioon