facebook
powered by Google translate

Üürile anda suvila Rantakari

Kinkekaardi tasuta kohaletoimetamine!

powered by Google translate

Rantakari mereäärne suvila on looduskaunis puhkusekoht peredele ja väiksematele seltskondadele lõõgastumiseks, koosolemiseks ja rahulikuks õhtusöögiks Kotka Tiutisses, Helsingist umbes 90-minutilise autosõidu kaugusel.

Kõigi mugavustega varustatud ja aastaringseks kasutamiseks sobiv Rantakari üürisuvila asub kohe mere ääres eramaja hoovis. Üüritalal on imeline privaatne mereterrass ja ujumiskai. Klaasterrassilt avanevad imelised saarestikumaastikud ja vaade avameremaastikule kuni Haminani välja.

Majutus 7 inimesele:

Rantakari üürisuvila on pooleteisekorruseline puhkemaja, mis mahutab magamistuppa ja elutuppa avanevasse pööningule kokku 7 inimest. Suvilas on diivan ja tagavarakamin, hästi sisustatud kööginurk, magamistuba, magamispööning, puuküttega saun, wc ja imeline klaasterrass. Klaasitud terrassi ees on imeline privaatne mereterrass, kust pääseb otse muulile.

Puhkekorteri magamistuba ja magamispööning:

Üürikajutis on voodid kokku 7 inimesele. Magamistuba asub esimesel korrusel ja toas on 2 x 80 cm laiust karkassiga voodit. Pööningul on 5 x 80 cm raamiga voodimadratsid. Pööningule pääseb mööda järske treppe, mistõttu pööning ei sobi liikumispuudega inimestele. Kõikidel vooditel on tekid ja padjad. Voodipesu saab laenutada eraldi. Rantakari üürikabiin sobib kõige paremini 6-7 inimesele, kuid pööningul on tagavaramadrats ja vajadusel mahub ka elutoa diivan.

Üürimajakeses on kööginurk ning mitmekülgsed söögiriistad ja serveerimisnõud 8 inimesele. Köögis pliit, ahi, nõudepesumasin, sügavkülmik ja mikrolaineahi. Köögis on ka kohvimasin, veekeetja, röster ja vispel. Samuti veiniklaase ja vahuveiniklaase. Nõudepesuvedelik on üürihinna sees. Klaasitud terrassil on söögilaud 8 inimesele.

Puuküttega saun, pesuruumid ja 2 x wc. Üürimajakeses on väike puuküttega saun. Sauna mahub korraga 3 suplejat. Saunas on puuküttega keris ning pesuruumis dušš ja wc. Suvilas on ka eraldi wc. Küttepuud leiab laohoone seinal asuvast küttepuude laoruumist.

Kalastusmaja peredele ja gruppidele:

Rantakari mereäärne suvila asub Tiutiskes heade kalavete ääres ning sobib suurepäraselt ka peredele ja väiksematele kalapüügigruppidele kalasuvilaks. Kuigi puudeta saarel paadikjutis või telgis ööbimine võib enne reisi tunduda hea ideena, võib meie kajutis Rantakaris ööbimine olla turvalisem ja mugavam näiteks tormi korral.

Meie suvilas on olemas kõik vajalikud mugavused ja eluks vajalik, seega saad soovi korral kasutada kogu aega kalastamiseks. Peale kalaretke saab nautida lõõgastavat soojust rannasauna laudadel ja kuulata kaminatule praksumist. Tule naudi mõnusat olemist üksi või koos sõpradega!

Saadaval sõudepaat:

Rantakari üürisuvila pakub võimalusi ka paadisõiduks ja kalastamiseks. Eramu sõudepaat on saadaval lisatasuta. Palume meeles pidada, et sõudepaat tuleb hoolikalt kinnitada ja puudustest teavitada meie klienditeenindust, et saaksime paadi tormidest hoolimata töökorras hoida.

Grillimine üürisuvila terrassil Klaasitud terrassilt pääseb otse suvila ees asuvale mereterrassile ja muulile. Rannaterrass on ääristatud ekraanidega ja otsest vaatevälja naabrile ei ole. Rannaterrassil on gaasigrill, õues einestamiseks sobiv söögilaud, lamamistoolid.

Erasild:

Rannaterrassilt viib jalgsild muulile. Merevee tase on väga erinev, mistõttu madalvee ajal on pääsusild muulile järsk. Muulile liikudes tuleb olla ettevaatlik.Kauni otsas on ujumistrepid, mis olenevalt ilmast on tavaliselt saadaval vähemalt aprillist-maist detsembrini. Kui meri on jääs, saavad kliendid soovi korral teha ava muuli otsa. Suvila ees olev rand on järsu sügavusega ja see ei sobi lastele, kes ei oska ujuda. Lähim liivarand on Tiutineni enda liivarand, mis asub veidi üle 100 meetri kaugusel Pyrinnöntie lõpus.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Rantakaari suvila;
  • Ühe öö majutus 1-7 inimesele;
  • Sauna kasutamine;
  • Sõudepaadi kasutamine;
  • Privaatne kai;

Tähtis:

Pakkumine ei kehti riiklikel pühadel ega ka juunist augustini.

Pakkumine kehtib tööpäeviti, N-N.

Voodipesu ei sisaldu suvila üürihindades. Soovi korral saab suvilast endale rätikud ja linad reserveerida.

Üürikabiin on üürniku käsutuses iganädalaseks broneerimiseks, tavaliselt saabumispäeval kella 16.00-st kuni lahkumise päeval kella 12.00-ni.

Puhkuse ajal ja selle lõppedes salongi koristamise eest hoolitseb klient, kui tellimuse vormistamisel ei ole kokku lepitud teisiti. Kui broneeringu lõppedes ei ole koristust hoolikalt teostatud ja rendileandja peab selle eest hoolitsema enne järgmise kliendi saabumist, on rendileandjal õigus nõuda koristustasu vähemalt 75 eurot.

Tühistamine tuleb alati teha kirjalikult.

Kui tühistamine toimub vähem kui 2 kuud enne broneeringu algust, tuleb tasuda kogu broneeringu summa.

Kui tühistamine toimub varem kui 2 kuud, tuleb tasuda esimese öö hind. Makseid ei tagastata Vääramatu jõu korral on rendileandjal võimalik broneering tühistada. Sellisel juhul on kliendil õigus saada tema makstud summa täies ulatuses tagasi. Kui broneering tuleb häiriva käitumise tõttu katkestada, siis makseid ei tagastata.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikkusest.
Pakkumise info
Asukoht: Rantakari, Seurakuja 6, Kotka
Osalejate arv: 1-7
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt, Pakkumine kehtib aastaringselt, välja arvatud jõulud, aastavahetus ja juuni-august
Kehtivusaeg: Kehtib ainult nädalapäevadel
Majutuse hooaeg: Aastaringselt
Ööde arv: 1 öö
Riik: Soome
Maakond (Soome): Kymenlaakso
Soome linnade: Kotka
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

140,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +140

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Kotteria
+358 400-534269 kaskapalvelu@kotteria.com