facebook
powered by Google translate

Üürile anda suvila Skitunäsis

Kinkekaardi tasuta kohaletoimetamine!

powered by Google translate

Rannasauna soojus ja grillmaja õhkkond Pyhtääs, Helsingist 110 km kaugusel.

Mereäärne suvila Skitunäs villa Lõuna-Soomes Pyhtää:

Villa Skitunäs on suurepärane puhkusekoht Sulle ja Sinu perele või isegi Sinu ettevõtte kohtumis- ja puhkusevajaduste rahuldamiseks Helsingist vaid ca 100 km kaugusel asuvas Pyhtääs. Skitunäsi üürimaja on aastaringseks kasutamiseks sobiv täisvarustusega puhkekorter, mis asub otse mere ääres kaunil metsasel muruplatsil. Üürimajakeses on ulatuslikud terrassid, paadikai, lõkkeplats, rand ja palkidest grillimaja. Saadaval sõudepaat.

Suur villa kalamajaks, lõõgastumiseks või peopaigaks:

Skitunäsi rendimaja asub looduse südames, otse mere kaldal. Ümberringi kasvab tihe männimets, mis pakub suurepäraseid välielamusi nii suvel kui talvel. Suvila ees avaneb avamere tagumine külg kuni Loviisani ning meri pakub külastajatele aastaringselt imelisi looduselamusi. Saab sõuda ja ujuda ning talvel nautida lumiseid talvemaastikke ning uisutada ja kala püüda.

Suur mereäärne suvila pakub mõnusat keskkonda lõõgastumiseks, koosolekute pidamiseks ja tähistamiseks ka suurema seltskonnaga. Skitunäsi majake on ideaalne koht poissmeesteõhtu pidamiseks ja ka hea võimalus näiteks sünnipäevade või isegi väiksemate perekondlike koosviibimiste pidamiseks. Naabrid on metsatuka taga, aga üsna lähedal, seega palun meeles pidada austada teiste suvilate rahu, eriti õues.

Üürimajakeses majutus 10-12 inimesele:

Skitunäsi üürimajake sobib kõige paremini ca 10 inimesele. Kajutis on voodid 12-le, kuid vajadusel saab pööningule ja elutuppa nt varumadratsitega majutada mõned lisainimesed. Kõikidel vooditel on tekid ja padjad, vajadusel saab laenutada voodipesu. Pööningul on ka mõned tagavaramadratsid ning tekid-patjad ka suurema seltskonna vajadusteks.

Pööningul suur elutuba, kamin ja piljardilaud. Kamin ei ole kogukas, kuid loob salongi imelise atmosfääri, eriti pimedatel sügis- ja talveõhtutel. Alumisel korrusel on kolm magamistuba ja sauna kohal eraldi magamispööning. Majas on väike puuküttega kabiinisaun, pesemis- ja riietusruum ning kaks wc-d. Suures pööningul on magamisruumid kuuele ja suur puidust piljardilaud, mis sobib lõbusateks mängudeks.

Hästi varustatud köök ja söögituba 10 inimesele:

Üürimajakeses on täisvarustusega toiduvalmistamise köök ning mitmekülgsed söögiriistad ja serveerimisnõud ca 14 inimesele. Köögis pliit, ahi, nõudepesumasin, kõrge sügavkülmik, eraldi madal külmik ja mikrolaineahi. Köögis on ka kohvimasin, veekeetja, röster ja vispel, olemas on nõud ja rohkelt serveerimisnõusid ca 14 inimesele. Kabiinis on ka veini- ja vahuveiniklaasid. Nõudepesuvedelik on üürihinna sees. Söögitoas on söögilaud 10 inimesele.

Ülemisel korrusel on ka väike eraldi söögilaud, mille saab soovi korral alla tuua Saun, pesuruumid ja 2 x wc-d Üürimajakeses on väike, meeleolukas kabiinisaun. Laud on umbes 1,8 meetrit pikk, seega mahub sauna korraga 3-4 suplejat. Saunas on puuküttega keris, pesuruumis dušš ja wc. Kajutis on ka eraldi tualettruum. Küttepuud leiab laohoone seinal asuvast küttepuude laoruumist.

Esimesel korrusel kolm magamistuba, magamispööning ja narivoodi

Alumisel korrusel on 3 magamistuba 2 x 80 cm eraldi vooditega kõrvuti. Kahes magamistoas saab voodeid paigutada ka eraldi. Sauna kohal on narivoodi 1 x 120 cm voodiga. Sauna terrassilt pääs magamisruumidesse redelite kaudu.Pööningul piljardilaud ja 5 x 80 cm voodid.

Majakeses on eraldi puuküttega rannasaun mere ääres:

Lisaks kabiinisaunale on Skitunäsis eraldi puuküttega rannasaun otse mere ääres. Rannasaun on stiilne pankrannikule veetud kärusaun, mis mahutab korraga umbes 10 suplejat. Rannasaunas saab nautida pehmeid vanne ja imelist merevaadet. Sauna ees on ka väike jahutav terrass.

Muruaed ja võluv meremiljöö. Palkmaja Skitunäsis asub otse mere kaldal. Skitunäsi üürisuvila hoov on rohtukasvanud, üsna looduslik mereäärne hoov, mis avaneb läände. Ranna lähedal kasvavad lepp ja vaher. Muuli läheduses on kivine rand, mis viib õrnalt mere poole. Veepiiril on õrn kivine kõva põhjaga rand. Laos on mõned lamamistoolid, mida saab soovi korral rannakaljule tassida.

Terrassil gaasigrill ja söögilaud 8 inimesele _

Üürikajutis on suur veranda, kus on ca 8-kohaline istumisgrupp. Sauna terrassil on istumisgrupp neljale. Peasissepääsu kõrval on ka eraldi gaasigrilliga grillterrass ja võimalus einestada väljas.

Kohe ranna kõrval on rannaterrass ja mõnus lõkkekoht ka suuremale seltskonnale. Terrassil palkidest istumisgrupp ja tulevane söögilaud. Laost leiab veel toole.Metsa servas atmosfääriline grillimaja Metsa servas on ka lahtise tulega palkidest grillimaja. Grillimajas on ruumi ca 8-10 inimesele. Grillimajas on lõkkealus ja grillrest. Kodal on saadaval ka mõned päitsed. Lisaks on laos saadaval lisarest, mida saab soovi korral lõkkealuse külge sättida. Kotanuotio sobib suurepäraselt ka talviseks grillimiseks. Pinkidel jahedatel sügis- ja talveõhtutel tallesid soojendamas.

Mere ääres, muuli ja ujumiseks sobiv rand:

Üürimaja saunaruumidest viib randa õrn terrass ja trepid. Rannas on sadamasild, mis on meretaseme muutuste tõttu kõrgeks ehitatud. Muuli otsas on ujumistrepid, nii et saab ujuda. Vee sügavus muuli lõpus on umbes 1 meeter, seega ärge kunagi hüppage muulilt vette. Rand on madal ja läheb järk-järgult sügavamaks, seega sobib ka lastele. Muuli vasakus servas on paraja rusikasuuruste kividega liivarand. Muuli pikemas otsas on merepõhjaks looduslik liiv, üsna kõva põhi.Tihti külmub meri hiljemalt jaanuaris ja siis saab soovi korral muuli otsa teha ava. Ujumisredel eemaldatakse tavaliselt hiljemalt detsembris, et talvetormid neid laiali ei kisuks.

Sõudepaat saadaval Skitunäsi rendimaja pakub ka paadisõidu ja kalapüügi võimalusi. Sõudepaat on lisatasuta suvila üüri sees. Kaldale on ehitatud väike paadikaldtee sõudepaadi jaoks. Merevee kõrguse kõikumise tõttu on oluline paat pärast kasutamist alati üles tõmmata, et tõusev vesi paati kaldakivile ei lõhuks. Rannas on ka poi.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Skitunåsi üürikabiin;
  • Ühe öö majutus 12 inimesele S-N;
  • Sauna kasutamine;
  • Sõudepaadi kasutamine;
  • Grilli kasutamine;

Tähtis:

Pakkumine ei kehti riiklikel pühadel ega ka juunist augustini.

Pakkumine kehtib tööpäeviti, N-N.

Voodipesu ei sisaldu suvila üürihindades. Soovi korral saab suvilast endale rätikud ja linad reserveerida.

Üürikabiin on üürniku käsutuses iganädalaseks broneerimiseks, tavaliselt saabumispäeval kella 16.00-st kuni lahkumise päeval kella 12.00-ni.

Puhkuse ajal ja selle lõppedes salongi koristamise eest hoolitseb klient, kui tellimuse vormistamisel ei ole kokku lepitud teisiti. Kui broneeringu lõppedes ei ole koristust hoolikalt teostatud ja rendileandja peab selle eest hoolitsema enne järgmise kliendi saabumist, on rendileandjal õigus nõuda koristustasu vähemalt 75 eurot.

Tühistamine tuleb alati teha kirjalikult.

Kui tühistamine toimub vähem kui 2 kuud enne broneeringu algust, tuleb tasuda kogu broneeringu summa.

Kui tühistamine toimub varem kui 2 kuud, tuleb tasuda esimese öö hind. Makseid ei tagastata Vääramatu jõu korral on rendileandjal võimalik broneering tühistada. Sellisel juhul on kliendil õigus saada tema makstud summa täies ulatuses tagasi. Kui broneering tuleb häiriva käitumise tõttu katkestada, siis makseid ei tagastata.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikkusest.
Pakkumise info
Asukoht: Skitunäsintie 272, 49270 Pyhtää
Osalejate arv: 1-12
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Pakkumine kehtib aastaringselt, välja arvatud jõulud, aastavahetus ja juuni-august
Kehtivusaeg: Kehtib ainult nädalapäevadel
Majutuse hooaeg: Aastaringselt
Ööde arv: 1 öö
Riik: Soome
Maakond (Soome): Päris-Soome
Soome linnade: Pyhtää
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

280,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +280

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Kotteria
+358 400-534269 kaskapalvelu@kotteria.com