facebook
powered by Google translate

Üürile anda suvila Kaunisvirta

Kinkekaardi tasuta kohaletoimetamine!

powered by Google translate

Villa Kaunisvirta on suurepärane aastaringseks kasutamiseks mõeldud palkmaja Pyhtääs, umbes 100 km Helsingist ida pool. Majake asub jõe ääres, otse looduse südames.

Majas on majutus 12 inimesele kahes eraldi kajutis, peahoones ja eraldi saunahoones. Suvilas on ka grilli varikatus, peen traditsiooniline palkidest panipaik ja puukuur. Rannas ujumiskai.

Puhkemaja aastaringseks kasutamiseks:

See kajut pakub teile ideaalset aastaringset põgenemist igapäevaelu saginast. Sellesse võluvasse suvilasse sisenedes märkate kohe selle hubast ja sooja atmosfääri. Käsitööna valminud villa loob ainulaadse ja võluva atmosfääri, mis kutsub lõõgastuma ja unustama mõneks ajaks kõik muu.

Hommikul saab ärgata värske õhu peale ja nautida hommikukohvi terrassil, kuulates linnulaulu ja imetledes imelist loodust. Ükskõik, kas otsite romantilist nädalavahetust üksi või perega puhkust, on see meie aastaringselt avatud majake ideaalne valik. Sukelduge selles maagilises palkmajas looduse embusse ja looge unustamatuid mälestusi.

Kaunisvirta palkmaja sobib suurepäraselt puhkamiseks ja ööbimiseks aastaringselt. Jõgi jääb sageli avatuks kuni detsembri lõpuni. Palju on saadaval ka aastaringselt. Jaanuaris on jõgi sageli jääs, aga soovi korral võib muuli otsa teha ava.

Kaunisvirta kuurort koosneb kahest eraldi hoonest:

Peahoonest ja saunamajast, mis mahutab maksimaalselt 12 inimest. Mõlemas majakeses on magamisruumid, dušš ja WC.

Saunamajas on magamispööningul eraldi voodid neljale ning peahoones on kolm eraldi magamistuba, kus on ööbimisvõimalus 8 inimesele.

Alumisel korrusel on üks magamistuba, kus on 140 cm laiune väike pööningvoodi.

Ülemisel korrusel on kaks suuremat magamistuba, millest ühes on 2 x 90 cm voodid ja teises 4 x 80 cm voodid. Osa voodeid on paigutatud kõrvuti. Teisele korrusele pääseb üsna järskude treppide kaudu.

Peakajutis on ka atmosfäärne elutuba, kus on kamin ja mõnus suur diivan, mis loob atmosfääri.

Kaunisvirta peahoone on ca 105 m2 suurune ning saunahoone 30 m2 ja pööning ca 15 m2. Kokku ca 150m2.

Kõikidel vooditel on tekid ja padjad. Voodipesu saab laenutada eraldi.

Saunapealsel pööningul on tagavaramadratsid ja vajadusel mahub kajutisse paar lisainimest.

Peakajutis on hästi varustatud köök ja söögituba:

Köögis pliit, ahi, nõudepesumasin, sügavkülmik, mikrolaineahi, kohvimasin ja veekeetja. Samuti röster ja vispel. Nõud ja söögiriistad on saadaval vähemalt 12 inimesele. Üüri hinna sees on nõudepesuvahend, prügikotid ja majapidamispaber. Köögis on sageli pakkuda ka soola ja pipart, kohvi ja filtrikotte. Köögi kõrval on söögituba suure söögilauaga 10 inimesele. Kui külalisi on 12, ei saa kõik korraga ühe laua taha istuda.

Eraldi saunahoone koos sauna ja pesuruumidega:

Suvilas on eraldi saunahoone ehitusaluse pinnaga ca 30 m2, kus on suur puuküttega saun.Saunast avanevad imelised vaated jõele. Sauna kõrval on pesuruum, kust pääseb väliterrassile. Sauna kohal on magamispööning neljale inimesele. Juurdepääs pööningule mööda järske treppe. Peahoones on ka eraldi duširuum, kus saab kasutada ka pesumasinat.

Kaunisvirta üürimajas on puuküttega pliit:

Kaunisvirta rendimajakeses on puuküttega pliit ca 6 inimesele. Palju pakub suurepärast võimalust aastaringselt õues supelda. Saate hüpata soojas vees ja nautida ennast olenemata ilmast. Palju asub sauna ees, osaliselt terrassi sisse ehitatud. Lisaks saunale on saunaterrassil istumisgrupp neljale.

Eraldi saunahoone koos sauna ja pesuruumidega:

Suvilas on eraldi saunahoone ehitusaluse pinnaga ca 30 m2, milles on suur puuküttega saun.Saunast avanevad imelised vaated jõele. Sauna kõrval on pesuruum, kust pääseb väliterrassile. Sauna kohal on magamispööning neljale inimesele. Juurdepääs pööningule järskude treppide kaudu. Peahoones on ka eraldi duširuum, kus saab kasutada ka pesumasinat.

Kaunisvirta üürimajas on puuküttega pliit:

Kaunisvirta rendimajakeses on puuküttega pliit ca 6 inimesele. Palju pakub suurepärast võimalust aastaringselt õues supelda. Saate hüpata soojas vees ja nautida ennast olenemata ilmast. Palju asub sauna ees, osaliselt terrassi sisse ehitatud.

Lisaks saunale on saunaterrassil istumisgrupp neljale.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • Kaunisvirta suvila;
  • Majutus üheks ööks (p-neljapäev);
  • Kajutis on majutus kahes eraldi kajutis 12 inimesele;
  • Ranna kai;
  • Saun;
  • Grilli varikatus;
  • Palli kasutamine;

Tähtis:

Pakkumine ei kehti riiklikel pühadel ega ka juunist augustini.
Pakkumine kehtib ainult argipäeviti, P-N.

Voodipesu ei sisaldu suvila üürihindades. Soovi korral saab suvilast endale rätikud ja linad reserveerida.

Üürikabiin on üürniku käsutuses iganädalaseks broneeringuks, tavaliselt alates kella 16.00st saabumispäeval kuni kella 12.00-ni lahkumise päeval.

Puhkuse ajal ja selle lõppedes salongi koristamise eest hoolitseb klient, kui ei ole kokku lepitud teisiti ja tellimuse vormistamisel ei ole selle eest tasu võetud. Kui broneeringu lõppedes ei ole koristust hoolikalt teostatud ja rendileandja peab selle eest hoolitsema enne järgmise kliendi saabumist, on rendileandjal õigus nõuda koristustasu vähemalt 75 eurot.

Tühistamine tuleb alati teha kirjalikult.

Kui tühistamine toimub vähem kui 2 kuud enne broneeringu algust, tuleb tasuda kogu broneeringu summa.

Kui tühistamine toimub varem kui 2 kuud, tuleb tasuda esimese öö hind. Makseid ei tagastata Vääramatu jõu korral on rendileandjal võimalik broneering tühistada. Sellisel juhul on kliendil õigus saada tema makstud summa täies ulatuses tagasi. Kui broneering tuleb häiriva käitumise tõttu katkestada, siis makseid ei tagastata.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikkusest.
Pakkumise info
Asukoht: Strukantie 38, 49270 Pyhtää.
Osalejate arv: 1-12
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Pakkumine kehtib aastaringselt, välja arvatud jõulud, aastavahetus ja juuni-august
Kehtivusaeg: Kehtib ainult nädalapäevadel
Majutuse hooaeg: Aastaringselt
Ööde arv: 1 öö
Riik: Soome
Maakond (Soome): Kymenlaakso
Soome linnade: Pyhtää
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

320,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +320

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Kotteria
+358 400-534269 kaskapalvelu@kotteria.com