facebook

Luksuslik šokolaadimassaaž Tallinn

Keset Telliskivi Loomelinnaku saginat, peamaja viimase korruse lõpus asub õdus salong, kust võib leida tõhusat turgutust kehale ja leebet rahunemist meeltele. Salong on avatud kogu töönädala; kui leiame vaba aja, saame broneerida ka lühikese etteteatamisega. Pakume klassikalisi ja tai massaaže, selja-, kaela-, pea-, kõhu-, jala-, šokolaadi-, laavakivi- ja aroomimassaaže, kupu- ja valgusteraapiat, ainevahetust kiirendavat kogu keha hooldust ning acunovat. Beebiootel naised on oodatud just neile mõeldud tai massaaži.

Šokolaad hellitab meie maitsepungi lugematul moel. Šokolaadimassaaž on üks lõõgastavamaid ja tundelisemaid massaaže üldse. Hellad Kolumatsid kasutavad kvaliteetset, sünteetiliste lõhna-, värvi- ja säilitusainetevaba Frantsila šokolaadiõli. Šokolaadimassaaž algab tugeva ülaselja töötlusega, minnes üle keskmise tempo ja tugevusega pikkadele sügavatele masseerivatele liigutustele. Kuna massaažis kasutatakse šokolaadiõli, mitte tooršokolaadi, siis ei ole end tarvis peale massaaži pesta. Šokolaadiõli imendub massaaži käigus täielikult, kuid sellel päeval on siiski mõistlikum heledast riietusest hoiduda. See massaažiliik sobib hästi ka meestele. Šokolaadimassaaž vähendab väsimust, stressi, leevendab südamehaigusi, taastab emotsionaalset tasakaalu, annab rahulolu ja sisemise soojustunde. Lisaks ennetab šokolaadimassaaž infarkti ja insuldi teket. Šokolaadiõli niisutab kuiva nahka ja muudab selle imeliselt siidiseks. Šokolaadiõli omadused: Niisutab, toidab ja toniseerib nahka. Naha normaalset elutalitlust edendavad šokolaadis olevad mikroelemendid, nagu raud, mangaan, kaalium ja kaltsium. Rahustab ja vallandab kehas endorfiinid, mis tekitavad heaolutunde. Šokolaad stimuleerib serotoniini sünteesi, mis tõstab toonust ja elutahet, takistades depressiooni teket. Šokolaad sisaldab looduslikke antioksüdante, nagu kofeiin ja tanniin, mis mõjuvad hästi vereringele need ained soodustavad rasvade lagunemist ning aitavad seoses sellega vähendada tselluliiti ja üleliigset kaalu. Kakaoubades olevad bioflavonoidid rikastavad nahka A- ja E- vitamiiniga, mis muudab naha nooremaks. Šokolaadi aroom stimuleerib immunoglobuliini “A” teket, mis on mikroobide ja viiruste vastane ning mängib organismi kaitses olulist rolli.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 75-minutiline luksuslik šokolaadimassaaž ühele

Tähtis:

Šokolaadiõli ei sobi allergia, haavade, põletuste, kasvajate ning raskete kopsu- ja südamehaiguste korral. Broneeringut on võimalik muuta hiljemalt 24 tundi enne kokku lepitud aega.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Hellad kolumatsid, Telliskivi 60 A/3, Tallinn või Aadu talu, Kolu küla, Türi vald, Järvamaa
Kestvus: 1 h 15 min
Osalejate arv: 1
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Hoolduse tüüp: Selg
Riik: Eesti
Linn: Tallinn, Türi
Regioon: Harju maakond, Järva maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

70,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +70

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Hellad Kolumatsid
+372 56956505; massaaz@helladkolumatsid.ee
Google 4.9 / (14)
  • Профессиональный массаж, 40мин 22€ После сеанса стало легче, уменьшилась боль в плечевом поясе. Надо несколько сеансов.
  • Тайский массаж был просто супер, это то, что не хватает перед классическим массажем. Каждое утро бы такую процедуру ?
  • Была на массаже для беременных. Очень понравилось, качественный массаж. Тело действительно хорошо отдохнуло, стала чувствовать себя намного лучше! Однозначно рекомендую! ?
  • Mul on suurim heameel, et olen leidnud massööri, kes on äärmiselt professionaalne ja suudab läheneda kliendile personaalselt. Olen olnud püsiklient juba paar aastat, kuid siiani suudab massöör üllatada mind uute võtetega, on tore kui inimene soovib ennast valdkonnas täiendada ja pühendub sellesse kirega.
  • Asjatundlikud massöörid, kliendikeskne ja -sõbralik suhtumine, väga tõhus massaaž.
Kommentaarid