facebook

Energiat andev Tai massaaž Tallinn

Kinkekaardi tasuta kohaletoimetamine!

Keset Telliskivi Loomelinnaku saginat, peamaja viimase korruse lõpus asub õdus salong, kust võib leida tõhusat turgutust kehale ja leebet rahunemist meeltele. Salong on avatud kogu töönädala; kui leiame vaba aja, saame broneerida ka lühikese etteteatamisega. Pakume klassikalisi ja tai massaaže, selja-, kaela-, pea-, kõhu-, jala-, šokolaadi-, laavakivi- ja aroomimassaaže, kupu- ja valgusteraapiat, ainevahetust kiirendavat kogu keha hooldust ning acunovat. Beebiootel naised on oodatud just neile mõeldud tai massaaži.

Tai massaaž on iidne ravimeetod, millele pani aluse India arst dr. Shivago u 2000 aastat e.m.a. Tai massaažis on ühendatud refleksoloogia, jooga, akupressuuri ja ayurveda tarkused. Üheskoos moodustavad need omamoodi meditatiivse teraapia. Massaaži käigus töödeldakse kogu keha venituste ja vajutustega ning avatakse liigesed ja energialiinid. Massöör kasutab oma keha raskust, et teostada tugevaid surumisi nii käte, jalgade, põlvede kui ka küünarnukkidega. Seansi ideaalne kestus on 2 – 2,5 tundi. Häid tulemusi saab ka 1 – 1,5 tunniga. Lühema massaaži ajal keskendutakse rohkem seljale. Tai massaaž harmoniseerib keha, annab energiat, vabastab stressist ja vaigistab meeli. Peale massaaži on samaaegselt nii lõdvestunud kui ka erk olek. Tai massaaž leevendab efektiivselt erinevaid seljavalusid. Massaaži viiakse läbi matil. Massaaži ajal on soovitav kanda mugavaid riideid. Tai massaaž sobib nii meestele kui ka naistele.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 60-minutiline energiat andev Tai massaaž

Tähtis:

Tai massaaž ei sobi, kui teil on: traumad, lahtised haavad, põletikulised protsessid, kasvajad, veenilaiendid, südamehäired, kõrge vererõhk. Broneeringut on võimalik muuta hiljemalt 24 tundi enne kokku lepitud aega.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikkusest.
Pakkumise info
Asukoht: Hellad kolumatsid, Telliskivi 60 A/3, Tallinn või Aadu talu, Kolu küla, Türi vald, Järvamaa
Kestvus: 1 h
Osalejate arv: 1
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Hoolduse tüüp: Terve keha
Riik: Eesti
Linn: Tallinn, Türi
Regioon: Harju maakond, Järva maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

50,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +50

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Hellad Kolumatsid
+372 56956505; massaaz@helladkolumatsid.ee