facebook

Teraapiline Detox Chi kõhumassaaž Tallinn

Keset Telliskivi Loomelinnaku saginat, peamaja viimase korruse lõpus asub õdus salong, kust võib leida tõhusat turgutust kehale ja leebet rahunemist meeltele. Salong on avatud kogu töönädala; kui leiame vaba aja, saame broneerida ka lühikese etteteatamisega. Pakume klassikalisi ja tai massaaže, selja-, kaela-, pea-, kõhu-, jala-, šokolaadi-, laavakivi- ja aroomimassaaže, kupu- ja valgusteraapiat, ainevahetust kiirendavat kogu keha hooldust ning acunovat. Beebiootel naised on oodatud just neile mõeldud tai massaaži.

Chi Nei ehk teraapiline toksiinidest puhastav chi massaaž on hiina ravimassaaž, mis põhineb hiina traditsioonilisel meditsiinil. Detox Chi kõhumassaaži juured ulatuvad taostlike munkade kloostrisse. Sealsed mungad kasutasid meetodit keha puhastamiseks ja tugevdamiseks, et saada rohkem energiat vaimsete praktikatega tegelemiseks. Massaaži on hõlmatud Qi Gongi ja Tai Chi tehnikaid. Teraapilist Detox Chi kõhumassaaži on edasi arendanud Taimaal elav hiina taoist ja Chi-Kungi meister Mantak Chia. Massaaži käigus töödeldakse peamiselt siseelundeid ümbritsevaid sidemeid. Vanade blokeeringute vabastamiseks kasutatakse palju erinevaid häälega hingamisi. Tänapäeva kiirest elustiilist tulenev stress, pinge ja negatiivsed emotsioonid kapselduvad kõhtu ja tekitavad erinevaid probleeme. Stress peidab ennast just kõhus. Chi Nei Tsang massaaž aitab seda vabastada. Vabastades blokeeringust organid, lahenevad ka soolestiku probleemid. Inimene saab tagasi oma loomuliku tasakaalu ja tunneb end rahuliku ja toimekana.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 60-minutiline teraapiline kõhumassaaž

Tähtis:

Kõhumassaaž ei sobi juhul kui teil on: rasedus, emakasisene spiraal, menstruatsioon, kõhulahtisus, kõrge vererõhk, palavik, kasvajad, liigne nõrkus, hiljutine kõhuoperatsioon. Massaaži tulles on soovitatav kaks tundi enne mitte süüa. Broneeringut on võimalik muuta hiljemalt 24 tundi enne kokku lepitud aega.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikusest.
Pakkumise info
Asukoht: Hellad kolumatsid, Telliskivi 60 A/3, Tallinn või Aadu talu, Kolu küla, Türi vald, Järvamaa
Kestvus: 1 h
Osalejate arv: 1
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Hoolduse tüüp: Terve keha
Riik: Eesti
Linn: Tallinn, Türi
Regioon: Harju maakond, Järva maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

50,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +50

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Hellad Kolumatsid
+372 56956505; massaaz@helladkolumatsid.ee
Hellad Kolumatsid Google 4.9 / (14)
  • Профессиональный массаж, 40мин 22€ После сеанса стало легче, уменьшилась боль в плечевом поясе. Надо несколько сеансов.
  • Тайский массаж был просто супер, это то, что не хватает перед классическим массажем. Каждое утро бы такую процедуру ?
  • Была на массаже для беременных. Очень понравилось, качественный массаж. Тело действительно хорошо отдохнуло, стала чувствовать себя намного лучше! Однозначно рекомендую! ?
  • Mul on suurim heameel, et olen leidnud massööri, kes on äärmiselt professionaalne ja suudab läheneda kliendile personaalselt. Olen olnud püsiklient juba paar aastat, kuid siiani suudab massöör üllatada mind uute võtetega, on tore kui inimene soovib ennast valdkonnas täiendada ja pühendub sellesse kirega.
  • Asjatundlikud massöörid, kliendikeskne ja -sõbralik suhtumine, väga tõhus massaaž.
Kommentaarid