facebook

Rasedusaegne massaaž Tallinn

Top

Kinkekaardi tasuta kohaletoimetamine!

Keset Telliskivi Loomelinnaku saginat, peamaja viimase korruse lõpus asub õdus salong, kust võib leida tõhusat turgutust kehale ja leebet rahunemist meeltele. Salong on avatud kogu töönädala; kui leiame vaba aja, saame broneerida ka lühikese etteteatamisega. Pakume klassikalisi ja tai massaaže, selja-, kaela-, pea-, kõhu-, jala-, šokolaadi-, laavakivi- ja aroomimassaaže, kupu- ja valgusteraapiat, ainevahetust kiirendavat kogu keha hooldust ning acunovat. Beebiootel naised on oodatud just neile mõeldud tai massaaži.

Hellades Kolumatsides tehakse spetsiaalselt beebiootel naistele mõeldud tai massaaži. Kasutatavad võtted erinevad oluliselt tavapärasest tai massaažist. Matil sooritatav massaaž toimub rahulikus, hingamist järgivas tai massaažile ainuomases rütmis. See rütm rahustab ja tekitab helgemaid, enesekindlamaid mõtteid. Läbi riiete teostatav vajutuste ja venituste tehnika loob tasakaalu hinge ja keha vahel. Vastavalt sellele, kuidas tunnevad ennast laps ja ema, leitakse massaažiks kõige mugavamad ja turvalisemad asendid. Vajadusel kasutab massöör lapseootel naise toestamiseks erinevaid mugavaid patju või kott-toole, andes nii tulevasele emale kõige sobivama toe ja kindlustunde. Matil olles on massööril hea ligipääs last ootava ema seljale, kuna rase on siis külili. Samuti annab maas olemine võimaluse masseerida jalgu kas külili, selili või istuvas asendis. Massaažiseanss algab ja lõpeb jalamassaažiga, pikemalt peatutakse seljal ja peapiirkonnal. Rasedusaegse massaaži ajal on massöörile antav tagasiside äärmiselt oluline! Tulevase ema hea enesetunne lapseootamise ajal on loote harmooniliseks arenguks esmatähtis. Pärast massaaži tunneb tulevane ema end rahuliku ja rõõmsana, see emotsioon kandub kohe üle ka lootele. Hea füüsiline vorm kergendab omakorda lapse ilmaletoomist ja kiirendab sünnitusjärgset taastumist. Rasedusega kaasnevad muutused kehas võivad naisele erinevaid vaevusi ja ebamugavusi põhjustada. Mõned näited: seljavalud, raskustunne alaseljas, puusades ja jalgades, käte-jalgade suremine ning tursed, ülaselja ja kaela pinged, jalgade krambid ning unehäired. Selliseid vaevusi saab väga hästi massaažiga leevendada. Koos lõdvestava hingamisega aitab kerge massaaž naise kehal lihaspingeid maandada, rahustab tema närvisüsteemi, suurendades heaoluhormoonide (endorfiinide ja serotoniinide) eritumist, mis omakorda läbivad platsenta ja mõjuvad rahustavalt ka lootele. Need tulevased emad, kellel raseduse normaalne kulg on lubanud raseduse lõpuni massaaži saada, tunnetavad paremini oma keha, mis lisab eelseisvaks sünnituseks enesekindlust. Sünnitus kulgebki harilikult kergemini, kuna vaagnapõhja lihased on lõdvestunud. Last ootava ema jaoks on massaaž meeldiv, kasulik ja igati soovitatav. Tai massaaž rasedatele aitab kogu keha vormis hoida, ennetades jalgade turseid, öiseid jalakrampe, seljavalusid, ning leevendada kõhukinnisust ja iiveldust. Raseduse ajal on mõõdukas füüsiline koormus kasulik. Kui tavalisi treeninguid enam harrastada ei ole võimalik, siis saab rasedusaegse massaaži käigus anda lihastele passiivset koormust ning tõhustada sellega ka vere- ja lümfiringet.

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 60-minutiline rasedusaegne massaaž

Tähtis:

Naised, kellel esinevad järgmised sümtomid, peavad kindlasti enne massaaži oma arsti või ämmaemandaga konsulteerima: mitmike rasedus, eelmise raseduse katkemine või varasemad probleemid käesoleva rasedusega, emakakaela probleemid, ebanormaalne loote südamelöögisagedus, loote liigutuste vähenemine või puudumine, emakasisene arengupeetus, oletatav Rh-konflikt või muu geneetiline probleem, madal kaaluiive, kõrge riskiga rasedus ema tervisliku seisundi tõttu, eelnev enneaegne sünnitus, rasedusaegne hüpertensioon ehk kõrge vererõhk. Lapseootel naisele võib massaaži teha, kui tulevase ema tervis on hea ja rasedus kulgeb normaalselt. Tervisehäirete korral tuleb kindlasti konsulteerida arstiga. Broneeringut on võimalik muuta hiljemalt 24 tundi enne kokku lepitud aega.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikkusest.
Pakkumise info
Asukoht: Hellad kolumatsid, Telliskivi 60 A/3, Tallinn või Aadu talu, Kolu küla, Türi vald, Järvamaa
Kestvus: 1 h
Osalejate arv: 1
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Hoolduse tüüp: Terve keha
Riik: Eesti
Linn: Tallinn, Türi
Regioon: Harju maakond, Järva maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

45,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +45

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Hellad Kolumatsid
+372 56956505; massaaz@helladkolumatsid.ee