facebook

Sügavalt soojendav laavakivi massaaž Tallinn

Kinkekaardi tasuta kohaletoimetamine!

Keset Telliskivi Loomelinnaku saginat, peamaja viimase korruse lõpus asub õdus salong, kust võib leida tõhusat turgutust kehale ja leebet rahunemist meeltele. Salong on avatud kogu töönädala; kui leiame vaba aja, saame broneerida ka lühikese etteteatamisega. Pakume klassikalisi ja tai massaaže, selja-, kaela-, pea-, kõhu-, jala-, šokolaadi-, laavakivi- ja aroomimassaaže, kupu- ja valgusteraapiat, ainevahetust kiirendavat kogu keha hooldust ning acunovat. Beebiootel naised on oodatud just neile mõeldud tai massaaži.

Kivimassaaž oli tuntud Hiinas, Indias ja mujal Aasias, samuti ka indiaanlaste seas Ameerikas, kõikjal, kus leidub laavakive. Laavakivid on tänu suurele rauasisaldusele väga head kuumuse hoidjad. Kivid soojendatakes enne kasutamist vees, nii ärkab nendes asuv ürgne jõud. Hellad Kolumatsid kasutavad looduslikult jões lihvitud Peruu laavakive ja rohelisi jadeiit kive, Frantsila ürdiõli ning naturaalseid eeterlikke õlisid. Protseduuris on ühendatud erinevate rahvaste käsitlused energiakanalite ehk meridiaanide, akupunktuuri punktide ning tšakrate mõjutamisest kividega ja käsimassaaž. Kehal asuvatele tšakratele asetatakse eelnevalt soojendatud laavakivid, iga tšakra ehk organismi energiakeskus on seotud konkreetse organsüsteemi, sisenõristusnäärmete ja emotsioonidega. Emotsioonid võivad mõjutada tšakraid ning nende kaudu vastava organi energiaringlust sellisel määral, et tervisehäire võib väljenduda füüsilisel tasandil. Soojusega aktiveeruvad energiakanalid ja vabanevad energiablokid, tänu sellele tõuseb kogu organismi toonus ja energeetika tasakaalustub. Selle tagajärjel omakorda kaovad lihaspinged, laienevad veresooned, tasakaalustub seede-, ainevahetus- ja hormonaalsüsteem. Oma sügavalt lõdvestava toime tõttu on see massaažiliik eriti tõhus depressiooni, stressi ja üleväsimuse korral. Peale energiakeskuste mõjutamist kas jadeiidi või laavakividega masseeritakse keha üleni kividega. Lõpetuseks asetatakse igale energiakeskusele tema olemusega paremini sobiv poolvääriskivi, selleks et teda õige energeetilise laenguga veelgi tugevdada. 

Selle pakkumisega ootab Teid:
  • 100-minutiline sügavalt soojendav laavakivi massaaž

Tähtis:

Kivimassaaž ei sobi, kui teil on: kõrge vererõhk, insuldi oht, ägedad nahahaigused, palavik või põletikulised haigused, rasked südame-, neeru- ja kopsuhaigused, viirus- või nakkushaigused, pahaloomulised kasvajad, diabeet ehk suhkruhaigus, rasedus. Broneeringut on võimalik muuta hiljemalt 24 tundi enne kokku lepitud aega.

Pilt teenusest on illustreeriv ning võib erineda tegelikkusest.
Pakkumise info
Asukoht: Hellad kolumatsid, Telliskivi 60 A/3, Tallinn või Aadu talu, Kolu küla, Türi vald, Järvamaa
Kestvus: 1 val. 40 min.
Osalejate arv: 1
Riietus : Riietusele nõuded puuduvad
Kinkekaardi kehtivus: Kinkekaart kehtib 12 kuud
Hooaeg: Aastaringselt
Hoolduse tüüp: Terve keha
Riik: Eesti
Linn: Tallinn, Türi
Regioon: Harju maakond, Järva maakond
Vajalik eelbroneering: Kontaktinfo on näidatud kinkekaardil
Tasuta tarne ja pakendamine
Vahetuse ja tagasimakse garantii
Turvaline ostlemine

80,00 €

  • Registreeritud liikmed saavad punkte: +80

Lisa eelised:

  • Kingitus kehtib 12 kuud
  • Tasuta kohaletoimetamine!
  • 365-päevane vahetusgarantii!
  • 15-päevane tagastusgarantii!
Teenusepakkuja:
Hellad Kolumatsid
+372 56956505; massaaz@helladkolumatsid.ee